Gå til innhold

Tag Heuer klokke, Bra kvalitet?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har et spørsmål. Er ute etter å kjøpe meg en fin klokke for rundt 20-30 tusen kroner og av en eller annen grunn har jeg alltid hatt lyst på en Tag Heuer klokke.

Synes klokker med lær/skinn er veldig fine.

 

Men jeg lurer på en ting.
Hvor god kvalitet er det på disse klokkene?
Jeg vurderer denne her: http://www.urverket....mm-p-14311.html

 

En annen ting jeg la merke til at mange steder i utlandet er den mye billigere, vi snakker om rundt 10 000 kroner mindre.
Kan dette virkelig stemme? http://www.authentic...ml#.UveFqzOYZkQ

 

Setter stor pris på svar. Og håper noen av dere kan hjelpe meg og svare meg på alle spørsmålene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Svært mange klokker er billigere i utlandet, men man må være ops på å kjøpe hos en seriøs forhandler da det er en del fake ute å går også.

 

Og det er også viktig å huske at slike klokker fortolles med 25% moms, enten om du kjøper de online eller tar med den hjem fra utlandet.

Lenke til kommentar

Dette med moms er viktig å få med seg her. Når det er snakk om såpass dyre ting så er det en reell mulighet for at tollvesenet tar deg på det. Om du da ikke kan dokumentere at du har betalt norsk moms (enten ved import eller ved kjøp i Norge) risikerer du inndragning eller straffeavgifter. Med andre ord: Om du kjøper i utlandet bør du sørge for å gå på rødt når du kommer hjem til Norge, og ta med momsen i beregningen når du sammenligner priser.

Til gjengjeld kan du stort sett trekke fra utenlandsk moms.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har du 20-30.000 å bruker på klokke kjøper du ikke TAG.

 

Du får både nye og brukte Omega til denne prisen og noen eldre Rolexer.

 

Problemet med TAG er at det er til de grader overpriset rent generelt. I de aller fleste klokkene bruker de helt standard urverk som finnes i langt, langt billigere klokker, ETA2824 og Valjoux7750. Førstnevnte får man i klokker til bare noen få tusenlapper, mens sistnevnte koster opp mot 10.

 

TAG har kanskje litt bedre finish, men kvaliteten er nok ikke vanvittig mye bedre enn billigere klokker med samme urverk til at det er verdt prisen.

 

Det er nå bare min mening, og du får naturligvis gjør som du vil :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

En annen ting som er verdt å merke seg når man kjøper dyre ting i utlandet, er at man ikke får Norges utrolig sterke forbrukerrett med reklamasjonsrett i 5 år.

 

Nå vet jeg ikke hvor lang garanti et dyrt ur har, ei heller om det er snakk om worldwide garanti, men det KAN være en kjip opplevelse å måtte sende klokka til utlandet for å få reparert den på garanti, eller i verste fall ha en klokke som etter 4 år får en feil, og så har du hverken garanti eller reklamasjonsrett.

Lenke til kommentar

At du kan få store rabatter på Tag er jeg ikke i tvil om. Der har nok butikkene stor fortjeneste. I seriøs butikk midt på Wall Street fikk jeg tilbud om en 19000 kroners Tag til 9000kr. Det var rett etter fallet i 2009 og omsetningen var på bunn, så de gikk nok så langt ned de kunne for å fortsatt ha igjen til husleia den dagen.

Lenke til kommentar

At du kan få store rabatter på Tag er jeg ikke i tvil om. Der har nok butikkene stor fortjeneste. I seriøs butikk midt på Wall Street fikk jeg tilbud om en 19000 kroners Tag til 9000kr. Det var rett etter fallet i 2009 og omsetningen var på bunn, så de gikk nok så langt ned de kunne for å fortsatt ha igjen til husleia den dagen.

takk for svar alle sammen

 

Jeg føler flere av dere hinter til Omega klokkene. Som nevnt vet jeg like om klokker, men jeg har ikke latt meg friste av noen av Omega sine klokker i denne prisklassen (dessverre)

Jeg likte den med brunt lær veldig godt og det beste er nok å prøve den.

 

Hvor mye rabatt kan man egentlig regne med?

 

Føles nesten som dette er et dårlig merke måten alle prater ned om merket på..hehe

 

Hvis jeg eventuelt skal gå for denne klokken jeg er ute etter, hvor burde jeg egentlig kjøpe/se etter den?

Akershus/Oslo området hadde vært fint

 

 

Endret av madman88
Lenke til kommentar

Personlig synes jeg mye av kritikken som rettes mot Tag Heuer her også kan rettes mot Breitling, men de har mange fine klokker også.

 

Den du linker til er ganske stor, 44mm i diameter, men igjen har de mange mindre også. Bjerke på Paleet og i Kongens gate har endel Breitling. Og de starter på 20 -30 k hvis jeg ikke husker feil.

Endret av the_last_nick_left
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...