Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bil til mellom 100 og 1800000kr - hjelp?


Anbefalte innlegg

Har bestemt meg for å være mer miljø og økonomisk bevist. Har derfor kjøpt meg en ny Nissan Leaf elbil. Jeg har imidlertid bruk for en bil nr 2 som madammen kan bruke og som vi kan reise på langtur med. Har fra før en nyere VW Golf 2,0TDI 4motion.

 

Skulle gjerne ha beholdt denne bilen, men blir litt dyrt å sitte med to "dyre" biler. Jeg er derfor på jakt etter en bil til mellom 100 og 180.000kr. Har sett litt på audi a3 sportback med quattro. Jeg liker veldig godt å ha 4x4 da jeg kjører en del på fjellet om vinteren og kjører også noen turer i året nordover over flere fjelloverganger. Kjøper jeg for eksempel en A3 med quattro får jeg så og si samme bilen som en golf bare den ser litt anderledes ut.

 

 

Soørsmålene mine er som følger. Jeg kunne godt tenkt meg 2,0tdi enten 140 eller 170hk siden jeg har denne motoren og liker den. Jeg har imidlertid hørt at det er problemer med denne motoren på eldre biler? Har blant annet hørt at oljepumpen er en synder?

 

Jeg kan også vurdere andre motorer som 2,0tsi. Er det eventuelt noe galt med denne?

 

Hvordan er 2,0tsi i forhold til dieselmotoren? Er det mer "bråk" av de eldre 2,0tdi motorene enn den jeg har med common rail?

 

Jeg har også lurt på å importere fra Tyskland. Har funnet et firma som hjelper å gjøre dette. Er det noen kr å spare på det? Hvilken andre biler kan dere anbefale med 4x4 som er solide og er lite tull med? Eventuelt hvilken biler som er ekstra gundtig å importere? Har også tenkt litt på xtrail, grand vitara osv, men jeg liker egentlig mer "vanlig" bil.

Endret av Tullballj
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Freestyle199 - Ja, kunne godt tenke meg en subaru også dersom prisen er riktig og den er på riktig side av landet i forhold til meg.

 

Wisd0m - Hva mener du med at 4x4 trekker opp avgiften? Tenker du i forhold til vekt?

 

Sett på skoda octavia også faktisk. Jeg syns den er ok. Mye bil for pengene men samboeren min liker den ikke så godt som meg.

Endret av Tullballj
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...