skrekk Skrevet 8. februar 2014 Del Skrevet 8. februar 2014 Sjokade som dip til potetgull med salt/pepper. Lenke til kommentar
f(x) Skrevet 8. februar 2014 Del Skrevet 8. februar 2014 Ridderost med blåbærsyltetøy på brødskive. 2 Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 8. februar 2014 Del Skrevet 8. februar 2014 Pommes frittes på pistasj-is. Var skeptisk til det, men faktisk bedre enn du skal tro. Lenke til kommentar
Ursidae Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Sjokade som dip til potetgull med salt/pepper. det er jo nesten som de "SMASH" sjokoladeshipsene. _ jeg har sett brødskiver med Tomat, rømme og sukker... Lenke til kommentar
KingInTheNorth Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Tortillachips og potetstappe er epic. Lenke til kommentar
Darkbill Skrevet 12. februar 2014 Del Skrevet 12. februar 2014 Er halvt nederlandsk, og der spiser vi for eksempel majones med pommes frites. Ikke noe av det mest rareste, men noen synes det er rart her i Norge. Er heldigvis norsk nok så klarer meg fint med kun ketchup Eksen til søsteren min spiste derimot tørr ris med majones, eller tørr pasta med majones. Det hørtes bare æsj ut... Lenke til kommentar
Sameboe Skrevet 12. februar 2014 Del Skrevet 12. februar 2014 Kompis av meg spiser vanlijeis med grillkrydder. Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 12. februar 2014 Del Skrevet 12. februar 2014 Ta salt på iskremen! Det er kjempegodt. Det beste er kanskje salte peanøtter. 1 Lenke til kommentar
AvidGamer Skrevet 12. februar 2014 Del Skrevet 12. februar 2014 (endret) Digger å dippe Saltet Chips i Cola.....nam. Må helst være av vaffel typen, som er litt tykkeren en vanlig chips. Endret 12. februar 2014 av AvidGamer Lenke til kommentar
iniestagram Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 Ta salt på iskremen! Det er kjempegodt. Det beste er kanskje salte peanøtter. Til hvilken iskremsmak passer dette best? Må prøves. Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 (endret) Jeg vil si vanilje, men så er jeg kanskje litt over gjennomsnittet glad i vanilje. Endret 13. februar 2014 av Skurupu Lenke til kommentar
iniestagram Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 Det er jeg også, så det er bra. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 Det er godt til karamell- og sjokoladeis også. Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 Kan ha noe med at salt er en naturlig smakshever. Ikke noe rart med det. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 (endret) Kan ha noe med at salt er en naturlig smakshever. Ikke noe rart med det. Salt har den egenskapen i det søte kjøkkenet, som sukker kan ha i det salte. Salt har også egenskapen til å få bitre ting til å smake søtere. Endret 13. februar 2014 av ahpadt Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 ... som er et utsøkt tips til mørk sjokolade eller kakao. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9 Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Melk og tyrkisk pepper (sukkertøyene, altså) Lenke til kommentar
Feh Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 (endret) Jeg vil si vanilje, men så er jeg kanskje litt over gjennomsnittet glad i vanilje. Husker jeg fikk bakoversveis da jeg hos en kompis da jeg var liten ble servert vaniljeis med bananbiter, non-stop, sjokoladesaus og peanøtter, men fytti rakkern så godt det er. Måtte faktisk spørre eksen, men nei, har ingen merkelige kombinasjoner ellers Har dog en kollega som aldri tenker over hva han legger på skiva i lunsjen. Han bare tar ting han har lyst på, legger det på skiva og stapper i seg. I går tror jeg vi observerte jalapeno-ost (på tube) og rekesalat toppet med ost og skinke. Denne jalapeno-osten kan visst også i følge han selv kombineres med hva som helst. Han bruker det nærmest som en erstatning for smør. Har smakt den, og jeg brakk meg da jeg prøvde den på skiva Endret 14. februar 2014 av Feh Lenke til kommentar
AllFather Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Blåmuggelost passer til alt. Brødskiver Knekkebrød Spagetti Omelett Pizza Pølser Hamburgere Fisk Reker nom nom Lenke til kommentar
iniestagram Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Blåmuggelost passer til alt. Brødskiver Knekkebrød Spagetti Omelett Pizza Pølser Hamburgere Fisk Reker nom nom Dette trodde jeg selv, helt til jeg prøvde det med wienerpølse i lompe. Det var ikke helt suksess. Men ja, det kan brukes til det aller meste. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå