Gå til innhold

detonator xp.....dritt?


lalla

Anbefalte innlegg

Maskina på jobb:

compaq p3/933mhz med tnt2m64(16mb)skjermkort.W.2000.

Har et lite testeprogram for openGL der jeg

hadde en score på 119fps som blir klassifisert

som svært bra. Tenkte at jeg idag skulle oppgradere

driverene til skjermkortet og lastet ned detonator

xp v.21.83 og såg i spenning fram til å ta ny test....,og scoren ramler ned til 60fps!!!Kva i huleste det er som skjer???!!!

Korleis jeg kan få fjerna denne dritten slik at dei gamle driverene blir operative igjen??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De største Forandringer/Forbedringer med Detonator XP driverne ser man med Geforce kortene. Dette er rett og slett fordi Nvidia konsentrer seg om de nyere kortene og har mer eller mindre lagt TNT serien bak seg. (Dette kommer ganske tydelig fram da de med 12.40(eller.no) versionen av detonator3 driverne fjernet støtten for TnT1 kortett og det kun var støtte for TnT2 kortet i denne serien. (Jeg vet ikke om dette er tilfelle med DetonatorXP))

 

Jeg for min del merket en økning i FPS når jeg oppgraderte fra D-3 til D-XP. (Jeg Har En Geforce2 mx400)

 

Det kan jo være på tide med en liten oppgradering :wink:

Ett billig Geforce2 kort kan man plukke opp til 700-800 kr, og det gir en god del bedre ytelse en TnT2 også på gamle systemer. (Jeg oppgraderte nylig fra en tnt2 ultra til Geforce2 mx og merket tydelig forskjell i FPS i alle aplikasjoner. (Jeg kjører en P3 700@733 med 256mb ram og winXP))

 

Håper dette gjorde ting litt klarere :smile:

 

-Dip

Lenke til kommentar

Tror likevel V-Sync var problemet. Kjører selv Win2k/Winxp i 85 hz, men ramler ned på 60hz i alle spill og testaplikasjoner. For å unngå dette må man installere en Nvidia Refresh Rate Fix, eller tilsvarende til andre gfxprodusenter enn Nvidia.

 

Hva i pokker er V-Sync? Vel, slik dings som gjør at skjermkortet ikke sender mere fps enn skjermen klarer å motta (dvs, hz).

Lenke til kommentar

v-synch finner du ved å høyreklikke med musa på desktoppen, velge Properties/egenskaper, så velge Settings/Instillinger i menyen, klikke på Advanced/avansert knappen. Ett eller annet sted i menyene skal det være valgmuligheter for v-synch med OpenGL spill/programmer. Det er litt forskjellig fra skjermkort til skjermkort hvor det står, så du må leite litt. Om du finner den så kan du jo sjekke om virkelig spilla/programmene dine kjører med 85Hz som du skriver at monitoren din er instillt på. Det er nemli ett problem med Windows2000/Xp som gjør at instillingene resetter seg til 60Hz automatisk med spill/programmer uansett hva du har satt monitoren din til.. det finnes en fiks til dette her http://www.warp2search.net/article.php?sid=833

Ikke kjør den om du ikke har problemer, siden den vil permanent forandre ditt skjerm oppsett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...