Gå til innhold

Hvorfor riskaker i fitness miljøet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei,

 

 

Hvorfor er det så mange i fitness miljøet som spiser riskaker?

 

 

Det kan umulig være spesielt sundt eller proteinrikt. Det er vel ikke noe særlig vitaminer, mineraler eller næring i en riskake?

 

Så hvorfor spiser så mange det?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elise Nørgaard

Lite kalorier. Høy Glykemisk indeks, altså mat som raskt blir omdannet til glukose...

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-182691

 

har matbutikk etasjen under der jeg trener, null stress:D

 

Jeg liker best den Soya sjokolademelken og den står alltid tørt, eller varmt, eller det er ikke varmt heller, men Romtemperert.

 

sjoko_soya.jpg

 

Prøv den, jeg syns den smaker mye bedre enn vanlig! 20 vellbrukte kroner

 

 

Den er skikkelig god!! Spesielt for dem som ikke tåler melk så godt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...