Gå til innhold

Trådløst gaming headset PC og PS4


Sakiko

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg er på jakt etter et trådløst gaming headset som fungerer både til PC og PS4 (eller vært fall vil fungere med PS4 når updaten kommer).

Løsningen jeg har i dag er et knekt Turtle Beach PX21 slik at jeg kun kan bruke micen på denne samt at jeg sitter med noen billige nokia mobil ørepropper for lyd. Det holder rett og slett ikke lengre.

Er derfor på jakt etter noe nytt, det jeg er ute etter er:

- Trådløst

- PC og PS4 (Nå eller når updaten kommer) støtte.

- (Sitter godt på litt mindre hode, PX21 jeg har var litt for stort når det ikke var knekt).

 

Har sett på disse:

- SteelSeries Wireless H Series

- Tritton Kunai Wireless

 

Prisen ønsker jeg skal være så lav så mulig, så Tritton som er linket er nok mest i min pris klasse. Men kan kanskje strekke meg til SteelSeris klassen om det er gode argumenter for det.

 

Har dere noe formeninger om de linkede headsetene eller har dere noen andre dere vil anbefale over de?

 

@lain sin mal, utfylt:

 

 

Budsjett: 1000 - 1500, kan strekkes til litt mer om det er veldig gode argumenter for det.

Størelse: Klokker som dekker hele øret, med "pads" som gjør at øret ligger i "gropen" og ikke blir trykket inn mot hodet.

Bruksområde: 70% Spill, 30% Film / TV-Serier. Musikk høres på mens jeg spiller noen spill.

Tillegsinfo:

- Trådløst

- PS4 (når update kommer) og PC støtte

- Mic

kilde: PC og PS4

 

 

Endret av Sakiko
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Oppdaterer med litt mer info, da jeg har lest litt andre tråder om kjøp av gaming headet.

 

Noen lurer på hvorfor det er viktig at det er et headset med mic festes på eller om at det er et gaming headset da de generelt har dårligere kvalitet.

 

Når det kommer til førstkommende, altså mic på headsetet. Dette er viktig, da den skal brukes til PS4 og PC, sitte i stuen med en bord mic fungerer ikke. Det er også en av grunnene til at det skal være trådløst, slik at jeg slipper stresset med en kabel liggende og slenge.

 

Når det kommer til sistnevnte om det er viktig at det er et såkalt gaming head sett, så nei det er det ikke. Men jeg tenker at det vil være vanskelig å finne et headset som også fungerer på PS4 om det ikke er beregnet for gaming. Det er også dette formålet jeg skal ha det for altså, spilling der jeg sitter på skype eller TS eventuelt PS3 sin Voip.

Lenke til kommentar

Jeg er en stor tilganger av å om konvertere folk vekk fra gaming headset, men pleier som regel ikke å svare når personer skal bruke disse på konsoller, da wireless ofte er et must. Man finner flere eksterne mikrofoner som kan festes på hodetelefonene, uheldigvis er disse med kabel. Her må jeg faktisk støtte deg i at gaming headset nesten er eneste vei å gå. Det finnes flere gode wireless hodetelefoner, men disse er uten mikrofon og er/har ikke "Multi-System Comatibility"

 

Har du sett på Astro 50? Har hørt de har litt dårligere lyd enn Astro 40, uten at jeg kan bekrefte det. Har tidligere hatt to Tritton headset, og de gikk i bytte boksen relativt raskt da jeg var veldig missfornøyd. Virker som de sliter veldig med static noise ved bruk av det eksterne lydkortet.

 

Også sett det er populært å anbefale Astro Mixamp så du kan bruke headphones til PS/XBOX. Hvordan man fikser mikrofon problemer er da meg uvisst.

Lenke til kommentar

Jepp, har sett litt på Astro problemet her blir da at jeg må kjøpe mixamp (Meg bekjent) for å kunne bruke den på konsollen. Og da blir det litt utenfor min pris rekkevide da bare mixamp koster rundt 2000 og head setet 1500+.

 

Lyden er for meg ikke topp prioritet, da brukervennlighet (altså trådløst og fungerer på multi platform) trumfer litt. Det er jo selvfølgelig greit å få god lyd når man ført skal kjøpe nytt.

 

Men så tror jeg uansett hva jeg går for blir en oppgradering, da det ikke kan bli dårligere en det er i dag, da er det mute som er lavere ned liksom :p.

 

Når jeg kjøpte tb px21, for lenge siden synes jeg det var rå god lyd i disse (Nå i dag så ser jeg jo noe annet) hehe.

 

 

EDIT:

Mixamp koster vist ikke så my likevel, så megblind på denne her og trodde bare ampen kostet 2k.

 

Men uansett så koster A50 nesten 3k og da må man kjøpe en amp til 1k uten om. Så tror fortsatt det er ute uten for mitt budskjett.

Endret av Sakiko
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...