Gå til innhold

Ny kategori «Bedriftene sine tråder»


Anbefalte innlegg

Vi har nå laget en kategori hvor etablerte bedrifter vil ha muligheten til å starte en tråd. Den kan brukes til at de mer proaktivt kan søke etter spørsmål eller konstruktive tilbakemeldinger.

 

Gå til kategorien «Bedriftene sine tråder»

 

For noen år siden innførte vi muligheten for at bedrifter kan opprette en bedriftskonto til å svare på spørsmål eller andre innlegg relatert til det de driver med. Ved at de nå får en slik kategori vil de bedriftene som er tilstede ha muligheten til å vise dette og søke mer proaktivt etter spørsmål og tilbakemeldinger.

 

Vi presiserer at det ikke skal brukes til aggresiv reklamering, men ved en slik endring åpner vi noe mer opp for at bedrifter i større grad kan søke aktivt etter tilbakemeldinger. Er du i tvil på om noe er reklame, så kan du rapportere innlegg til moderatorene.

 

(Begge disse trådene er klistret i kategorien slik at de skal være lette å finne. )

 

For øyeblikket har vi fått på plass tråd fra to bedrifter, men vi håper flere kommer til å komme på plass :)

 

Diskutér gjerne her om du har noen innspill til hvordan dette bør fungere eller kan forbedres. Vi er åpne for innspill. Vi har latt oss inspirere av tilsvarende oppsett hos Sweclockers.

 

Bedrifter må ha en godkjent bedriftskonto for å kunne starte en tråd. Ta kontakt på [email protected] eller med en administrator her i forumet hvis du trenger dette.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...