Gå til innhold

Kamptråd: West Ham - Newcastle United


Gjest medlem-105082

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-105082

Kanskje kontroversielt, men jeg ønsker å se en 4-3-3 formasjon med Cisse i midten, med Ben Arfa og Remy på kantene. Cisse må få prøve seg i lengre perioder enn 10 minutter, og med Ben Arfa & Remy som kan tilrettelegge, så tror jeg det kan blir bra. Og ikke minst at jeg synes Remy er best på kanten hvor han kan bruke farten og trekke inn på banen. Blir veldig ofte altfor alene som midtspiss.

 

Er jo ikke til å stikke under en stol at Cisse fungerer best i en 4-3-3 formasjon, og ikke den jævla 4-2-3-1 formasjonen som har ødelagt mannen.

 

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

 

Herregud. Hvorfor spiller ikke Haidara på venstrebacken og MYM som midtstopper? Hvorfor er soppen Obertan tilbake på benken, men ikke Marveaux? Og hvorfor er Dummett på benken når vi har Haidara der, og heller kunne hatt Marveaux? To ventrebacker på benken, så latterlig som du får det.

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Leste noen sitater fra Pardew for et par uker tilbake, hvor han presterte å lire av seg at Santon har vært helt fantastisk denne sesongen og en av Newcastles beste spillere. Så han ser tydeligvis noe jeg ikke ser.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...