Gå til innhold

ASUS G750JH 17.3" Full HD


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg gikk igjennom 4 stk asus i fjor, skjermene er helt begredelige. Er du uheldig å spiller noe der det er veldig mørkt/veldig lyst så begynner skjermen å oppføre seg som et strobelys, dette er veldig behagelig vet jeg.

I tillegg så har asus en kundeservice som er helt ekstremt dårlig, de sitter å leser opp fra et ark punktvis hva du skal gjøre, f.eks, har du oppdatert driverne, har du gjennopprettet fabrikkinnstillinger... Har også fått greie på at de nå hevder at skjermene er sånn by design, isteden for å prøve å rette problemet så går de altså ut å sier den bare sånn, aldri mer asus for meg, det er synd for de lagde gode pcer før.

Lenke til kommentar

Eg har allerede nevnt at G750J series har fått elendige lcd skjermer. Det er bare å gå på asus sitt bruker forum å lese hvor mye enkelte har slitet får å diagnostisere feil alt forgjeves.

De har enda ikke klart å sette finger på ka som var galt. Har lest om ein som har byttet 2 forskjelige skjermer bare å finne lignende problemer som horisontale skygger istedenfor vertikale osv.

Lenke til kommentar

Nå skal eg ikke spekulere men å sende laptop på garanti reparasjon hos asus er nesten som å spele bingo. Om du er heldig har de fikset den og alt er bra igjen men eg har lest så mange skrekk historier om kor gale det kan gå.

Når alt er sakt eg har hatt bare asus sinne laptop siste 5 år. Og eg har ikke tenkt å bytte til noen andre ihvertfall i neste 2 år. Faktisk har eg 2 asus G73SW maskiner og alle vet at det er modeller som er gått ut for lenge nå. Begge har eg selv oppgradertgrafikk kortet på henholdsvis nvidia 770m og 680m.

På denne med 680m har eg oppgradert absolut alt cpu fra 2630qm til 2860qm. Ram og lcd skjerm med bedre sinsvinkler BD rw rom og enklere ting som ssd osv.

Men for å nevne det engang til ingeting takker vare asus sin bidrag på noen måte derimot de frarådet sterkt å tukle med noe som helst.

Her er linken til 3dmark11 score på G73SW med 680m: http://www.3dmark.com/3dm11/7630058

Lenke til kommentar

Aldri hat alienware så eg kan ikke komentere kvalitet på deres maskiner. Er enig med deg at de er dyrere en andre med samme specs. Også liker ikke alt den lysende bling greie deres heller. Men de sikkert har bedre service en asus. Har du tenkt på Multicom sine maskiner? Best bang for buck der vil eg tru men de støyer mer en andre.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...