StaBBer Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Har i dag en billig kniv fra det lokale supermarkedet, men vil gjerne ha noe skikkelig. Har noen forslag til en solid brødkniv i god kvalitet? Pris er ikke viktig, men helst ikke mer enn 1000/1500. Jeg var på et eksklusivt hotell nettopp, og likte veldig godt en serratert kniv med "sagehåndtak". Lignet på noe slikt, bare i bedre kvalitet. Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Hva men å kutte ut disse knivene for godt og rett og slett kjøpe seg en brødskjæremaskin? Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 (endret) Den typen du linker til er først og fremst beregnet for eldre med dårlige ledd, men hvis du vil ha en, selger det det på Enklere liv. Victorinox sin konditorkniv er den beste jeg har vært borti, den koster 4-500, tenker jeg. Endret 5. januar 2014 av the_last_nick_left Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 (endret) Ikke la deg pelle på nesen av å bli satt i bås med eldre med dårlige ledd. God ergonomi er aldri galt, selv ikke om man er 20 år og i toppform. Jeg har selv en med sagehåndtak men den er neppe i salg nå lengre. Den er en helt enkel og grei sak. Gyselig gul, men det får så være. Jeg er ikke så forfengelig at det betyr noe. Ergonomien er virkelig mye bedre enn rette brødkniver. Birger: Brødskjæremaskin er nok en dings som skal fylle opp kjøkkenbenken og rengjøres for hånd. Velger man den i butikken i stedet for så blir brødskivene fortere tørre, skjeve og merkelige. Mine skiver liker jeg å ha nyskjært. PS. google ergonomisk kjøkkenkniv. Det finnes mange varianter. Endret 5. januar 2014 av Simen1 Lenke til kommentar
Pjuuok Skrevet 6. januar 2014 Del Skrevet 6. januar 2014 Husker bestemoren min hadde brødsag på 80-tallet. Lenke til kommentar
Jahdu Skrevet 6. januar 2014 Del Skrevet 6. januar 2014 Trodde ingen skjærte brødet selv lenger, vanligvis. Er det fordi butikken din ikke har brødskjærer, eller vanskelig for å kutte ut gamle vaner? Typisk folk å være følsom til forandringer Lenke til kommentar
Pjuuok Skrevet 6. januar 2014 Del Skrevet 6. januar 2014 Trodde ingen skjærte brødet selv lenger, vanligvis. Er det fordi butikken din ikke har brødskjærer, eller vanskelig for å kutte ut gamle vaner? Typisk folk å være følsom til forandringer Som andre har skrevet her så blir brødet fortere tørt og dårlig. Egner seg også svært dårlig om man fryser brødet. Og det må for all del ikke glemmes å nevne at skivene som brødskjæremaskinen lager er skikkelig pingle-skiver - ordentlig tynne og spinkle. Ekte mannfolk skjærer seg tykke skiver for å spare pålegg. 1 Lenke til kommentar
Jahdu Skrevet 6. januar 2014 Del Skrevet 6. januar 2014 Har ikke den erfaringen. Fryser mitt oppskjærte brød, og pleier å ta ut fem skiver av gangen. Aldri tørre, men nå hjelper det lite å la de ligge åpne nærmest. Fornøyd med tykkelsen på skivene. Deg om det og pålegget ditt Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 6. januar 2014 Del Skrevet 6. januar 2014 Når det gjelder dette med brødskjæremaskin så rengjører jeg den aldri og den tar heller ikke mye plass for meg. Av og til meg feier over med en klut for å bli kvitt smuler, men ellers så trengs det ikke å gjøres noe. Effektivt å hundre ganger bedre enn kniv etter min mening. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå