Gå til innhold

David Moyes - Arbeidsledig


Latias

  

203 stemmer

  1. 1. Moyes rett mann for United?

    • Ja (United-supporter)
    • Nei (United-supporter)
    • Ja (ikke United-supporter)
    • Nei (ikke United-supporter)
    • Hvem er Moyes?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

At United er seriens beste bortelag er jo ganske imponerende. Viser kanskje at Moyes gjør noe riktig, men at bortebanetaktikken hans foreløpig fungerer bedre enn hjemmebanetaktikken. Det kan jo ha noe med de ferdighetene han har opparbeidet seg i Everton å gjøre.

 

Som jeg har hevdet noen ganger nå, må Moyes gjøre noen grep for å utnytte potensialet i troppen i sommer. Han må lære seg at motstanderne spiller annerledes mot United enn Everton, og spesielt på OT. Tror ikke det er de store justeringene som skal til før han får det til. Har hele tiden trodd at United kommer til å gjøre en sterk sluttspurt, så får vi se hva det holder til. 4. plass er jo fremdeles ikke umulig, slik som Arsenal driver og roter nå. Everton er nesten blitt favoritter til å ta den plassen nå, men United har jo los på den.

 

På den annen side vil det kanskje være positivt for United å ikke spille i CL neste år, slik som det har vært positivt for pool å ikke spille i Europa i år. Får mer tid på treningsfeltet.

Lenke til kommentar

- Først og fremst er dette fordi David Moyes gjennom 11 år gjorde Everton vanskelige å slå. Og selv om det offensive ble litt bedre mot slutten, skyldtes det mest relasjonene mellom back og kant (Baines/Pienaar) mer enn et offensivt register.
I Manchester United skal hjemmelaget bryte ned lag som ligger lavt. Dessuten er denne United-utgaven temposvak sentralt, både på midten og i forsvaret. Så når United angriper med mange spillere (hjemme), så er de sårbare for kontringer. Under Alex Ferguson hadde spillerne kolossal frihet i det offensive, mens Moyes virker mer opptatt av faste mønstre, mener Alsaker.

 

http://www.vg.no/sport/fotball/champions-league-2013-14/sjekk-den-tabellen-united-er-englands-beste-bortelag/a/10130313/

 

Var pretty much det samme jeg sa for et par innlegg tilbake.

Som sagt, hvis Moyes klarer å finne en offensiv samhandling som funker et par hakk bedre enn det har gjort i år, vil United fort gjøre noen byks på tabellen.

Lenke til kommentar

"Under Alex Ferguson hadde spillerne kolossal frihet i det offensive"

 

Føler Alsaker sier dette som noe positivt. Er flere (husker desverre ikke navn) som har kritisert Ferguson for at han hadde for enkelt angrepsspill og baserte mye av det offensive på at gode enkelspillere skulle løse det selv. Dette kan selvsagt funke veldig bra når man har gode spillere som Tevez,Ronaldo, Rooney og Berbatov, men når laget blir bestående av Young, Valencia, Nani osv møter man store problemer. Og dette skjedde jo også med Ferguson i hans siste år.

Lenke til kommentar

Kolossal frihet i det offensive? Det var ihvertfall ikke noe man så i de siste årene. Men som Teipball sier så blir det veldig statisk når man bruker spillere som Valencia og Young, uansett hvor stor frihet de har. De har ikke ferdighetene til å variere spillet sitt noe særlig.

 

Når det gjelder Moyes sitt angrepsspill, så har det forbedret seg mye i de siste 5(?) kampene. Når han bruker spillere som Kagawa, Mata og Januzaj så blir det automatisk mye mer flytende og variert, og man ser ikke disse faste mønstrene. Så kan man lure på om dette er et resultat av at skaden til RvP tvang Moyes til å måtte flytte opp Rooney som spiss, og gi rom for Kagawa/Mata til å spille bak spissen, noe som åpenbart fungerer mye bedre. Så det som blir interessant å se er hva som skjer når RvP er tilbake fra skade, og hvilke spillere som går inn og ut i sommer. Det er uansett utvilsomt at angrepsspillet ser mye bedre ut nå, enn med Young, Rooney og Valencia bak RvP som stort sett ble brukt i høst. Da endte det opp med utallige innlegg og forferdelig kjedelig og forutsigbart spill.

Lenke til kommentar

Det å være fantastisk i forhold til Moyes skal vel ikke så veldig mye til. Vi hadde sikkert reist skuta med Van Gaal og noen nye spillere, men det blir not et korttidsprosjekt pga alderen hans. Ønsker helst Klopp fordi han er ung og har en offensiv og underholdende filosofi + at han garantert ville fått maksimalt ut av Kagawa!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...