Gå til innhold

Trenger hjelp! til instillinger av et nytt anlegg DALI ZENSOR 1 / ZENSOR 5 / VOKAL / SUB E-12F HØYTTALERSYSTEM


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg er ganske ny med anlegg, og hvordan setup man burde sette opp for et høyttalersystem! Jeg trenger litt hjelp med hvordan innstillingene skal være for et ganske nytt anlegg jeg kjøpte nå nylig. Jeg vil gjerne bruke det til musikk og film. Blir mest musikk! Har prøvd å bruke standardinnstillinger når du setter opp recieveren, men føler liksom ikke det er den lyden jeg vil ha. Vet jeg kan presse ut noe bedre av systemet! Åjja, har satt Sound mode på Music: DolbyPLII Music!

 

Det jeg har skaffet meg er et DALI anlegg fra hi fi-klubben (http://www.hifiklubben.no/Products/dali-zensor-1-zensor-5-vokal-sub-e-12f-hoyttalersystem-32452/)

 

Og jeg kjøpte en Denon AVR-X2000 reciever.(http://www.hifiklubben.no/Products/denon-avr-x2000-hjemmekinoreceiver-59177/)

 

Lurer egentlig litt på hva Crossover er? Og hva skjer om at jeg stiller høytalleene på Small istedenfor Large? Og hvilke innstillinger jeg skal bruke for å få en god lyd når jeg spiller mye hip-hop, rap musikk. Går mye i metall og rock også. Problemet er at jeg hører på alt. Men er mye hip-hop og rap om dagen, og litt partymusikk om jeg har vors her osv. Rommet er ca 28kvadrat, men bruker ca 14 av det til sofakroken der jeg har satt opp høyttalerne rundt der jeg vil ha god lyd!

 

Noen gode råd om hvilke innstillinger jeg burde bruke for å få en god lyd?Lurer veldig på hvordan jeg burde stille inn subben for en god flyt i bassen?

 

 

kanskje du ikke vet svaret på alt jeg lurer på, men om noe blir svart på er jeg evig takknemmelig!

 

TAKKER FOR ALL INFO JEG KLARER Å FÅ!!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...