Gå til innhold

Folk som avskyr "dunk-dunk"-musikk. Uintelligente?


Anbefalte innlegg

De er vel kanskje sosialt uinteligente? Hvertfall hvis de driver å skaper dårlig stemning på fest. Selv elsker jeg å tyne ut en holy diver eller to, men dette skjer kun på vors hvor flertallet vil spille litt luftgitar -> Altså det skaper god stemning. Så får heller han ene som styrer musikken resten av vorset surmule i 2 minutter.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Mitt inntrykk av musikksmaken til ulike typer:

 

1.De mest tilbakestående jeg har møtt (IQ, ambisjoner, sosial funksjon,åpenbare skrønere,rånere) hører på kunstig skapt musikk/->dubstep/house//danseband/jentepop/musikk som er på radioen dersom de ser andre liker den. Blir fort sint og blir fort glad. Favorittinstrument: Pc/elgitar/elektriske trommer

 

2.De helt vanlige personene jeg har møtt hører på det alle andre hører på fordi alle andre hører på det ettersom man da er kul og gøyal. ->p3 musikk, standard rock, bråkemetall, elektronisk musikk.

Instrument: Alt mulig, ofte gode i elgitar, eller allsang på kassegitar. "Alle ser ut til å kunne smoke on the water og begynnelsen på nothing else matters.

 

Kristen rock/pop havner også her, lytterne kan være smarte eller dumme, men de hører på musikken fordi det er kristen, ikke fordi den er bedre enn annen musikk.

 

3.De som gir inntrykk av å være mest reflekterte og intelligente ellers-->Mer utforsket musikksmak, mer interesse for musikk. Ikke nødvendigvis de som er mest gøy på fest eller vinner drikke mest alkohol konkurranser. Favorittinstrument: piano eller fiolin, kanskje klassisk gitar,

 

Klassisk musikk, rock(gjerne litt mer variert enn det naboen hører på),jazz. Kan være elektronisk eller hint av blues.

 

 

Folk beveger seg ofte et steg opp eller ned, men dansebandtilhengerene er ikke gode problemløsere med høy utdannelse. Beklager.

Lenke til kommentar

Mitt inntrykk av musikksmaken til ulike typer:

Synes du setter folk litt for mye i bås her. Men hvor mener du at du selv hører hjemme? Det kan være interessant å vite når man først gjør det.

 

Personlig hører jeg delvis til både i bås 1, 2 og 3 føler jeg. Kan fint høre på "enkel pop" og få noe igjen for det, like mye som jeg kan kose meg med klassisk og jazz. Og mye annet mellom dette. Så i følge deg er jeg både veldig tilbakestående OG reflektert og intelligent. Den er litt tricky :)

Lenke til kommentar

I tilfellet til trådstartar, så vil eg påstå det er meir snakk om SQ enn IQ. IQ går på logikk, matematikk og å sjå samanhengar. SQ er sosial intelligens, kort sagt evna til å omgås andre menneske i diverse situasjonar.

 

Eg ser ikkje problemet med å snike inn noko anna enn DJ Broiler og den vanleg festmusikken på ein fest, men om det blir for mykje, og du samtidig klagar høglytt over låtval, så seier det litt om korleis du fungerer i den situasjonen. Det kan godt vere at vedkomande er klar over at det er upopulært og at han framstår som "teit", men gjer det likevel. Eventuelt at han ikkje forstår konseptet med festen, og korleis han bør te seg, etter dei sosiale normene.

 

No er det ikkje noko mål at alle skal kjøpe ei sauebjølle på butikken og følgje resten av flokken, men dersom du er einaste person i ei gruppe på 15 stykk som ikkje vil høyre på musikken, så bør du forstå at det er lite taktisk å lage dårleg stemning av det. I så fall bør du enten akseptere at sånn er det, eller gå på ein anna fest. Kanskje prøve å diskutere det, og spørje om det er stemning for litt variasjon, i staden for å finne PC-en og skifte utan at nokon er med på det.

 

Når det gjeld korrelasjon mellom musikksmak og IQ, så er ikkje resultata noko sjokkerande, utan at eg har sett på utvalgsstorleik og korleis undersøkinga faktisk vart gjennomført.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...