Donnie Darko Skrevet 30. desember 2013 Del Skrevet 30. desember 2013 Hei. Har nettopp kjøpt en kalkun på 6kg som er fryst. Hvordan skal jeg få denne tint til i morgen? Har hørt det tar ca 2 dager i kjøleskap. Et alternativ er jo å sette den i romtemperatur, men usikker på hvor lurt det er. Et annet er å ta den i kaldt vann, men er vel begrenset hvor lenge den kan ligge der? Setter pris på svar kjapt. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 30. desember 2013 Del Skrevet 30. desember 2013 (endret) La den stå på kjøkkenbenken til i morgen. Om du vil gjøre det enda raskere kan du ha den oppi en stor kjele med vann som er romtemperatur og bytte vannet når det blir kaldt. Endret 30. desember 2013 av ahpadt Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 30. desember 2013 Del Skrevet 30. desember 2013 Jeg kjøpte min dagen før jeg skulle lage den. Ut av emballasjen og oppi en stor gryte med plasten på. Stod ute i romtemp 4-5 timer, så i kjøleskap natten over. Så ut i romtemp med lunkent vann i gryten. Byttet vannet en gang når det var kaldt, og det var klart til å gå i ovnen rundt 15.00. Lenke til kommentar
Donnie Darko Skrevet 30. desember 2013 Forfatter Del Skrevet 30. desember 2013 Jeg kjøpte min dagen før jeg skulle lage den. Ut av emballasjen og oppi en stor gryte med plasten på. Stod ute i romtemp 4-5 timer, så i kjøleskap natten over. Så ut i romtemp med lunkent vann i gryten. Byttet vannet en gang når det var kaldt, og det var klart til å gå i ovnen rundt 15.00. En gryte med kaldt vann i? Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 30. desember 2013 Del Skrevet 30. desember 2013 Nei, uten vann. Det var en gryte på 30L som jeg ikke gadd å sette tilbake i kjøleskapet full av vann. Men, vann leder varme bedre enn luft, så kjør på. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 30. desember 2013 Del Skrevet 30. desember 2013 Det vil gå fortest om den står dekket i romtemperaturvann, ja. Husk å bytte vannet ofte. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå