Gå til innhold

Asus PCE-AC66 vil ikke koble til


Anbefalte innlegg

For å få litt fart på trådløsnettet, har jeg fått tak i et Asus PCE-AC66 trådløst nettverkskort til min stasjonære maskin. Montering og installering gikk fint, og både windows og Asus' programvare ser begge min Access punkt, men vil ikke koble til. Ser nesten ut som om kryteringsnøkkelen ikke blir godtatt, selv om jeg er 100% sikker på at den er riktig. Hva kan være feil eller problemet?

 

Hovedkort er Asus P8Z77-V og prosessoren er Intel i7 3770K, samt Windows 7 x64.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For morro skyld er det 2 ting du kan prøve.

A, bytt kanal, prøv en nabokanal som er partall eller oddetall, for min ASUS N16 med DD-WRT firmware så vil denne KUN funke på oddetallskanaler av en eller annen grunn.

Ligger jeg på kanal 7 så funker det, mens 6 og 8 er det ikke en sjanse for at den godtar noe som er kryptert med noe sterkere enn WEP, selv om jeg er det eneste nettverket i nærheten.

 

Alternativ 2 er å teste WEP og åpent nettverk for å se om det er noen forskjell.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Slå av auto kanalvalg på aksesspunktet ditt, noe utstyr liker ikke at aksesspunktet bytter kanal. Installer inSSIDer for å se hvilke andre nettverk som er i nærheten, og velg en kanal som er mest mulig ledig. Velg en kanal under 11, en del utstyr for det amerikanske markedet virker ikke på 12 og 13. Sett en WPA-nøkkel som er på 8 tegn eller mer.

Endret av Slettet-fsaSP0zV
Lenke til kommentar

Takk for svar!

 

Jeg har nå prøvd på nytt, og selv om det nye nettverkskortet ser begge mine access punkt som nevnt, nekter det plent å koble til både manuelt via kryteringsnøkkel, uten og via WPS. Resatte tom ruteren og la inn alt på nytt der også uten at det hjalp. Prøvde også forskjellige kanaler. Satt så inn det gamle nettverkskortet og vips så var det tilkoblet!

 

Hvis det ikke er noen nye gode idéer, så er spørmålet om kortet skal trampes på og kastes i søppla eller om jeg må bite i litt gress og kjøpe meg en ny ruter?

Endret av Thunderhead
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...