Gå til innhold

Pinnekjøtt i dampovn


fjoes

Anbefalte innlegg

Tenkte å prøve meg på å dampe pinnekjøttet i dampovnen i år. Men finner ikke helt ut av temperatur og tid på det. Fant noe som anbefalte 95 grader i 3-4 timer. Men i mitt hode er det vel ikke damp før det er over 100 grader. Dessuten klarer ikke min dampovn, Samsung, å gå lavere enn 130 grader på dampprogrammet.

 

 

Håper på svar før jeg skal sette i gang med tillagingen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...