fjoes Skrevet 23. desember 2013 Del Skrevet 23. desember 2013 Tenkte å prøve meg på å dampe pinnekjøttet i dampovnen i år. Men finner ikke helt ut av temperatur og tid på det. Fant noe som anbefalte 95 grader i 3-4 timer. Men i mitt hode er det vel ikke damp før det er over 100 grader. Dessuten klarer ikke min dampovn, Samsung, å gå lavere enn 130 grader på dampprogrammet. Håper på svar før jeg skal sette i gang med tillagingen. Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 23. desember 2013 Del Skrevet 23. desember 2013 I følge min mor som har peiling på slikt så er ikke det så ille smart Lenke til kommentar
fjoes Skrevet 23. desember 2013 Forfatter Del Skrevet 23. desember 2013 Restauranter damper vel bådew pinnekjøtt og svineribbe. De fleste bruker hvertfall convection ovner. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 23. desember 2013 Del Skrevet 23. desember 2013 (endret) Jeg ser ikke hvorfor 130 graders damping ikke skulle fungere. Bare sjekk en gang i blant for å se om kjøttet kommer noen vei... Endret 23. desember 2013 av ahpadt Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå