Gå til innhold

10ampers kurs


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel, du kan fort regne med 400-550 watt/PC. Tviler på noen har PC'er som trekker over dette. Hvilke størrelse de har på strømforsyningen er likegyldig, da dette er hva den MAKS kan trekke/levere. Under normal bruk vil de fleste ligge på rundt 4-500W, så da holder en 10A-sikring fordelt på fire personer, gitt at du ikke har noe annet påslått. Ovnen din på 1000W er igjen hva den MAKS trekker. Om du setter den på laveste innstilling kan det være den bare trekker 1/10 av dette. Ikke at du trenger en ovn med fire personer og fire PC'er som allikevel fort avgir rund 600W med varme til sammen (ett normalt menneske er rundt 100W i oppvarming).

Det eneste korrekte svaret å gi er "vet egentlig ikke" da du ikke har noe informasjon om PC'ene postet, men det er sannsynlig at det holder. Bare ikke sett på noen stereo og alt du har av lamper/TV'er etc.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Om vi ser for oss at hver av dere gir fra dere rundt 80-100watt med energi bare ved å sitte i ro. Da vil de 4 personene alene avgi rundt 320 til 400watt med varme. Om vi så legger til at pcene gir fra seg 250-400watt hver som da blir 1000-1600watt. Da er vi oppe i 1300-2000watt med varme uten noen ovn. Tror dere klarer dere fint uten den ovnen, kan tilogmed hende dere må lufte for at det ikke skal bli for varmt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ovnen din på 1000W er igjen hva den MAKS trekker. Om du setter den på laveste innstilling kan det være den bare trekker 1/10 av dette.

 

Ikke viktig, men ville bare rette på dette. Dette blir feil. Ovnen trekker 1000w, og du får den ikke til å trekke mindre. Men om du skulle sette den på 1/10 så vil den bare stå på 10% av tiden. En termostat eller en regulator styrer intervallene for hvor ofte ovnen gir varme.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...