BirgerCaC Skrevet 22. desember 2013 Del Skrevet 22. desember 2013 Mulig kvaliteten er god, men er smaken god? Lenke til kommentar
Henrik C Skrevet 22. desember 2013 Del Skrevet 22. desember 2013 Spiser ikke så veldig mye ost, men har alltid parmesan liggende i kjøleskapet til matlaging. En god Gruyère er heller ikke dumt å ha, og brie finner gjerne også en plass i kjøleskapet. Ellers er sveitser og Jarlsberg gjengangere når jeg lager mat der jeg trenger ost. Gräddost blir for mild for min del, samme med Norvegia. Vellagret Norvegia fungerer, men i de fleste tilfeller foretrekker jeg heller en gauda. Lenke til kommentar
MathiasOslo Skrevet 22. desember 2013 Del Skrevet 22. desember 2013 parmesan og mozzerela Lenke til kommentar
*F* Skrevet 22. desember 2013 Del Skrevet 22. desember 2013 Mulig kvaliteten er god, men er smaken god? Det er nettopp det den er, beste osten jeg har smakt Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 22. desember 2013 Del Skrevet 22. desember 2013 Hmm. Synd at jeg ikke får smakt Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 22. desember 2013 Del Skrevet 22. desember 2013 Parmigiano Reggiano. 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå