Gå til innhold

[Løst] Hvor kan jeg kjøpe en pizzastein?


Frekvens

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Husk at du må kjøpe en pizza-spade i tillegg. Det er omtrent umulig å få en pizza med myk bunn oppå en glovarm stein i ovnen.

Jeg bruker, som en midlertidig løsning, et skjærebrett. Ikke optimalt, men med litt øvelse fungerer det greit.

 

Det er ikke lett å finne pizzaspader i en fornuftig størrelse.

Lenke til kommentar

Jeg bruker, som en midlertidig løsning, et skjærebrett. Ikke optimalt, men med litt øvelse fungerer det greit.

Det er ikke lett å finne pizzaspader i en fornuftig størrelse.

Culina har. Sous vide Norge har også en pizzaplate og -spade som visstnok er knallbra (altså, det er plaen som er bra, spaden følger med..). Jeg gikk til en steinleverandør og fikk en spesialbestilt klebersteinsplate som er enda bedre og kostet et par hundre.

Lenke til kommentar

1. Gå ut

2. Plukk opp stein.

3. Putt stein på Pizza

 

Tada, pizza stein!

Jeg regner med det ikke er kampestein du foreslår. Skifer kunne i teorien egnet seg, men skifer inneholder ofte usunne mengder kvikksølv og andre metaller som du neppe vil provosere ut med oppvarming. Jeg ville definitivt satset på en keramisk plate beregnet og godkjent for matlaging. Sånn som den firkantede fra Kitchn.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte pizzaspade på Jernia, fin sak i enellerannen plast med kort fint håndtak.

Pizzastålet mitt bestilte jeg fra bakingsteel.com via jetcarrier sjøfrakt. Tar litt tid men vel verdt å vente på.

 

K

Hvordan føler du pizzastålet fungerer? Har brukt stein i noen år nå, men er nysgjerrig på pizzastål.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte pizzaspade på Jernia, fin sak i enellerannen plast med kort fint håndtak.

Pizzastålet mitt bestilte jeg fra bakingsteel.com via jetcarrier sjøfrakt. Tar litt tid men vel verdt å vente på.

 

K

 

Hm, må jo ha pizzaspade itillegg ja.. Finner den ikke på Jernia sin nettside. Har du link?

 

Lenke til kommentar

 

Hm, må jo ha pizzaspade itillegg ja.. Finner den ikke på Jernia sin nettside. Har du link?

 

 

Om du kjøper på jernia følger spade med, gjorde det for meg ihvertfall de 2 gangene jeg har kjøpt der. Den er i tre, må smøres med olje og slikt for ikke å sprekke.

Lenke til kommentar

Hvordan føler du pizzastålet fungerer? Har brukt stein i noen år nå, men er nysgjerrig på pizzastål.

Pizzastål er briljant. Jeg sprakk min stein da jeg skrudde opp temperaturen. Stålet lager glimrende sprø bunn med god tyggemotstand. Hvis du kjenner noen som driver i metallbransjen så er det ikke noe annet en enn bit med stål 1cm tykk. Ellers er bakingsteel og jetcarrier like billig som sousvide norge . (Jeg er litt motstander av den butikken, de overpriser alt de har der.)

 

 

K

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...