Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bilde-Quiz - Gjett bilen!


Anbefalte innlegg

Siden det egentlig er/var min tur, og siden det forrige er løst, kommer jeg med en ny en:

Det er en Ginetta G34 fra 1997 med 250-hesters Volvomotor. Det ble bygd 21 Ginettaer i Sverige, bildet viser bil nr 8 av de svenskbygde. Men Ginetta er egentlig et engelsk bilmerke som ble startet opp på 50-tallet. Ginetta har alltid laget små og kjappe sportsbiler, de mest berømte modellene er G4, G12 og G21.

6122952[/snapback]

 

Som du helt sikkert visste var det riktig, hvordan kan du så mye om hvert enkelt bilmerke? Jeg kan mange bilmerker i hodet, men jeg aner ingen detaljer, annet enn design, på dem.

 

:dontgetit:

Endret av warpig
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vrien den også, men er det en TVR Griffith? Evt. en 2500? EDIT: Nei, 2500 er det ikke.. Ligner i hvert fall veeeeldig mye på TVR'ene fra 60-70-tallet. Med fare for å høres ut som min mor: Alle ser jo så forbaska like ut :p

Endret av Loomy
Lenke til kommentar
Jeg syntes det var noe Puma aktig over den, og fant at det må være en 1966 DKW GT Malzoni. De laget endel biler med DKW totakter og forhjulstrekk før Puma fikk hekkmotor og VW motor.

6123867[/snapback]

Jepp, det er en tidlig brasiliansk Puma basert på DKW 3=6-teknikk. Det ble laget omtrent 135 Vemag-baserte biler fra 1964 til 1966. Da byttet Vemag eiere fra Mercedes til VW, så Puma byttet til VW-teknikk, de første 1967-bilene var basert på VW Karmann Ghia, senere brukte de bunnplata fra VW Type 1 (Bobla). Etter en konkurs midt på 80-tallet fikk Puma nye eiere som klarte å holde det gående til omtrent 1990. Malzoni var forøvrig etternavnet på den første eieren av firmaet.

Din tur.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...