Aiven Skrevet 10. desember 2013 Del Skrevet 10. desember 2013 Jeg har i lengre tid kjøpt slike små snackspakker med tørrfisk og nytt det hinsides. Jeg tenkte derfor at jeg skulle kjøpe i litt større kvanta, for å spare penger og meske meg med masse tørrfiskdigg. Fisken henger her, hard som stein, jeg har forsøkt å angripe den med de skarpeste knivene jeg har (føler meg som en sløv en selv, haha), men det går ikke særlig lett og resultatet er omtrent som griselær å tygge. Er det noen som har laget snacks av tørrfisk selv, som har noen tips på hvordan jeg skal gå fram? Skal jeg legge den i bløt et par dager? Jeg vil jo ikke at den skal være myk, bare litt mer tyggbar. 1 Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM Skrevet 10. desember 2013 Del Skrevet 10. desember 2013 Kniv ? Bank på den med en hammer og riv av bitene Lenke til kommentar
Zetheus Skrevet 10. desember 2013 Del Skrevet 10. desember 2013 Tørrfisken kan bankes, men det beste resultatet får du om du bøyer den noen ganger og river av det du skal spise. Lenke til kommentar
vidor Skrevet 10. desember 2013 Del Skrevet 10. desember 2013 Tørrfisken kan bankes, men det beste resultatet får du om du bøyer den noen ganger og river av det du skal spise. Enig der. Kan bankes med hammer eller baksiden av en øks. Gjerne på steingulv med en avis under eller noe Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 10. desember 2013 Del Skrevet 10. desember 2013 Ett enkelt råd er å bruke hammer. Du sparer sikkert penger på det, men jeg vil ikke si at dette er noe særlig praktisk, men Lenke til kommentar
morgan_kane Skrevet 10. desember 2013 Del Skrevet 10. desember 2013 Hammer på en vedstubb. Riv av biter i spisbare størrelser Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå