Gå til innhold

Vil lage muffin, men hvilken mel?


Netj

Anbefalte innlegg

  • 9 måneder senere...
Videoannonse
Annonse
  • 6 år senere...

Gjær betyr yeast. Bakepulver og gjær begge kan brukes til baking fordi begge har kapasitet til å heve bakevarer ved å frigjøre karbondioksid. Men mens gjær er en levende organisme som gjærer mat (fermentation for eksempler vin eller øl) . Bakepulver er en kjemisk basert ingrediens. Tips  bare fulgte ingrediensene skrevet på kokkebøkene dine. 

Muffin kan jo bruke mange typer mel som havremel, nøttemel ,hvetemel, speltmel, rugmel, kokosmel osv. Det er opp til deg og kostholdet ditt. :)

Lenke til kommentar
Rose Basco skrev (4 timer siden):

Gjær betyr yeast. Bakepulver og gjær begge kan brukes til baking fordi begge har kapasitet til å heve bakevarer ved å frigjøre karbondioksid. Men mens gjær er en levende organisme som gjærer mat (fermentation for eksempler vin eller øl) . Bakepulver er en kjemisk basert ingrediens. Tips  bare fulgte ingrediensene skrevet på kokkebøkene dine. 

Muffin kan jo bruke mange typer mel som havremel, nøttemel ,hvetemel, speltmel, rugmel, kokosmel osv. Det er opp til deg og kostholdet ditt. :)

Hyggelig svar Rose. Det er sju år siden trådstart da ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...