Gå til innhold

Vil lage muffin, men hvilken mel?


Netj

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I denne situasjonen er siktet en beskrivelse av finhetsgraden og hvilken del av kornet som benyttes i melet.

Gjær betyr IKKE bakepulver...selv om det har noe av det samme bruksområdet.

Takk for svar!

Siktet hvetemel er 'cake flour' på engelsk ?

 

Jeg trenger '1 ½ ts bakepulver ' , kan jeg bruke gjær her?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takk for svar!

Siktet hvetemel er 'cake flour' på engelsk ?

 

Jeg trenger '1 ½ ts bakepulver ' , kan jeg bruke gjær her?

Slik jeg skjønner det er ikke cake flour og siktet hvetemel det samme, men samtidig er siktet hvetemel det en vanligvis bruker til kakebaking. På engelsk tror jeg det er vanlig å kalle siktet hvetemel for all-purpose flour, selv om det neppe er det mest korrekte navnet.

 

Jeg ville ikke brukt gjær i muffins. Du må nok ha bakepulver. Bakepulver heter baking powder på engelsk.

Lenke til kommentar

Det skjønte jeg ikke. Mener du at du tror du vil bli feit, siden du er så glad i å forsøke nye kakeoppskrifter? :-)

haha!

Jeg mener, I will be fat, because I want to eat one muffin, and one more muffin...

Siden de er kjempedeilig! :wee:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Denne tråden minner meg om dette bildet. Trådstarter, det er en vits angående ordet siktet hvetemel ;)

 

1470204_10201655097191765_1818101913_n.j

Morsomt, selv om det skrives straffskyld og ikke straffeskyld.

 

Siktet hvetemel er det desidert mest brukte melet i Norge. Nordmenn bruker det i alt mulig rart. Med andre ord: står det ikke spesifisert hvilken type mel i oppskriften, så er det implisitt at det dreier seg om hvetemel.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...