Gå til innhold

Anbefalte innlegg

I tillegg blir jeg sår i ganen av å spise det.

 

Det er fordi du spiser pizzaen for fort og er pga. den smeltede osten. Venter man et par minutter etter pizzaen er tatt ut av ovnen/blåser litt på den så slipper man det problemet.

 

Grandiosa kjøper jeg egentlig svært lite av i forhold til før. Nå har vi så mange utmerkede alternativer fra Dr. Oetker som smaker hundre favner bedre at jeg skal være rimelig sulten hvis jeg vurderer en grandis over en av de italienske typene. De prøvde jo to grandiosavarianter kalt "ekstra tynn!" som var mer italienske i utformingen for noen år siden, men disse ble desverre borte.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 5 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...