Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Å tilføre en pizza (ekstra)ingredienser for å møte preferanser vi har, som ikke Stabburet med sin Grandiosa pizza ikke har klart å tilby oss, burde anses som å ta "saken i egne hender". Å ta ansvar for å forbedre et produkt framfor å nøye seg med noe man ikke er tilfreds med, burde bare sees på som positivt. Stabburet produserer fast-food, produkter som skal tilfredsstille de aller fleste til en viss grad, og derfor har de et gjennomsnittlig nivå av ost og andre ingredienser på produktene sine. Big-One Pizza har blant annet et produkt som heter Triple-Cheese for å møte behovet til de som ønsker ekstra mengder med ost. Selv foretrekker jeg å tilføre pizzaen Idun-Ketchup, og dette gjør jeg i god tro om at Stabburet ikke vil anse som nedverdigende.

alvorlig svar

Lenke til kommentar

Revet ost på grandisen er helt prima hvis jeg har det for hånden. Blir jo 100x bedre. Samt oregano før steking. Har jeg ikke ekstra ost hender det ofte det må til en dæsj ketchup for å døyve den værste pappsmaken.

 

Savner forøvrig spelt-grandisen. Og den met tacokjøttdeig og tomat. De nye (nacho og kebab) smaker jo helt forjævlig.

Lenke til kommentar

Mat. Kjip mat, men mat åkke som.

 

Nå spiser jeg Grandiosa veldig sjelden, men ikke fordi den kjip. Litt kjedelig kanskje, men etter en biltur på fem timer eller etter å ha ryddet og vasket hele huset foeks. har man ikke alltid kjempeenergi til å lage middag. Det er i slike stunder jeg benytter meg av Grandiosa. Evnt. hvis jeg faktisk har glemt at det er en fridag og at butikker er stengt. Synes ikke det er kjipt av den grunn. Hvorfor synes du Grandiosa er kjipt som mat? Det er jo ganske mange forskjellige varianter og smaker å velge mellom.

Lenke til kommentar

Fordi det ikke smaker særlig godt, rett og slett, spesielt i lys av næringsinnholdet. En slags kost/nytte-vurdering altså. Pizza har stort sett ganske uheldig sammensetning av næringsstoffer (mye fett og raske karbohydrater og ellers lite proteiner og sporstoffer m .m.), i alle fall for de som ønsker å passe vekten/gå ned i vekt. Dersom jeg først skal spise pizza vil jeg dermed helst ha en som smaker skikkelig godt, eller om jeg ikke har tid til det: I alle fall en som smaker bedre enn grandiosa.

 

Og ovennevnte gjelder alle variantene. Kjedelig, rett og slett.

Lenke til kommentar

Personlig syns jeg Grandis er kip mat fordi den ikke smaker noe. På meg virker det som om den er konstruert mest mulig smakløs for å kunne treffe flest mulig uten at de absolutt hater den.

 

Tror mange er som meg og anser den som "grei" vommfyll på en hektisk dag, men den gir meg ingenting utover det å føle meg mett en kort stund.

Lenke til kommentar

Nai, jeg har spist litt av hvert. Nå sier jeg at alle har forskjellig smak, og alle oppfatter smaken forskjellig. Så om noen har en hjerne som tolker smakssansene slik at de syntes at grandis er godt så er det slik personen er bygd opp. Om man ikke gjør det så er man annerledes. Skjønner ikke helt hvordan man må trene de, men jeg har i hvert fall spist det som JEG syntes er godt i livet. Om jeg syntes at grandis er godt så er det ingen grunn til å trene dette vekk :p

Lenke til kommentar

Du mener at grandis ikke er godt. Andre mener kanskje at det er godt. Det er ikke alle som liker lutefisk, men det er jo noen som bare digger det også! Vi er forskjellige og om grandis hadde vært sy fryktelig ekkelt så ville jo trolig stabburet ikke ha produsert pizzaen siden ingen heller da ville ha kjøpt den ville jeg ha trodd.

Lenke til kommentar

Grandiosa smaker industri og tomatpuré, ikke min favorittkombinasjon. Jeg syns imidlertid konsistensen nesten er enda verre. Det har ikke noe med pizza å gjøre. I tillegg blir jeg sår i ganen av å spise det.

 

Nå spiser jeg ikke pizza så alt for ofte, men når jeg gjør det lager jeg den skikkelig. Ja, det tar ganske lag tid*, og enda verre; det blir en del rot på kjøkkenet, men det er absolutt verdt det. Faktisk er det å stå i fred på kjøkkenet med en øl i hånden og noe god musikk på anlegget mens jeg lager en skikkelig middag et av ukens høydepunkter.

 

* Både deigen og tomatsausen jeg presenterte på forrige side egner seg godt til frysing. Da er det bare å legge det i kjøleskapet før en går på jobb, så er den ferdig tint til en kommer hjem. Da trenger deigen bare en liten tur på kjøkkenbenken for å få litt varme i seg før den kan kjevles ut. Altså kan en få seg en skikkelig pizza også i hverdagene.

Endret av Sentenza
Lenke til kommentar

Jeg har ikke tid til å få meg en såkalt skikkelig pizza som du kaller det, og dessuten ås betrakter jeg dette som arbeid. Da krevende arbeid som jeg ikke gidder å gjennomføre kun for en pizza. Da kjøper jeg heller grandiosa, hvis jeg bare vil ha noe kan du si. Jeg syntes tross alt at Grandiosa er godt, eller hvis jeg vil ha noe ekstra så går jeg innom den lokale pizza kjappa. Der får jeg alltid herlig pizza med gode råvarer, men heldigvis så slipper jeg å bake og tilberede den selv! :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...