SjokoladeIda Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 Hei. En "god" venn av meg pleier å ta ekstra ost på grandis, er dette noe vi kan godta? Eller vil dette virke nedverdigende for Grandiosa? Ikke vet jeg. Hva sier dere brødre og søstre? Lenke til kommentar
Toppris Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 Å tilføre en pizza (ekstra)ingredienser for å møte preferanser vi har, som ikke Stabburet med sin Grandiosa pizza ikke har klart å tilby oss, burde anses som å ta "saken i egne hender". Å ta ansvar for å forbedre et produkt framfor å nøye seg med noe man ikke er tilfreds med, burde bare sees på som positivt. Stabburet produserer fast-food, produkter som skal tilfredsstille de aller fleste til en viss grad, og derfor har de et gjennomsnittlig nivå av ost og andre ingredienser på produktene sine. Big-One Pizza har blant annet et produkt som heter Triple-Cheese for å møte behovet til de som ønsker ekstra mengder med ost. Selv foretrekker jeg å tilføre pizzaen Idun-Ketchup, og dette gjør jeg i god tro om at Stabburet ikke vil anse som nedverdigende. 2 Lenke til kommentar
Spitfire396 Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 Å tilføre en pizza (ekstra)ingredienser for å møte preferanser vi har, som ikke Stabburet med sin Grandiosa pizza ikke har klart å tilby oss, burde anses som å ta "saken i egne hender". Å ta ansvar for å forbedre et produkt framfor å nøye seg med noe man ikke er tilfreds med, burde bare sees på som positivt. Stabburet produserer fast-food, produkter som skal tilfredsstille de aller fleste til en viss grad, og derfor har de et gjennomsnittlig nivå av ost og andre ingredienser på produktene sine. Big-One Pizza har blant annet et produkt som heter Triple-Cheese for å møte behovet til de som ønsker ekstra mengder med ost. Selv foretrekker jeg å tilføre pizzaen Idun-Ketchup, og dette gjør jeg i god tro om at Stabburet ikke vil anse som nedverdigende. Jeg er uenig. Mat skal spises slik kokken har tenkt at den skal spises. Mat er kunst, og Idun Ketchup blander seg inn og endrer på budskapet som uttrykkes gjennom denne kunsten. 1 Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 Hei. En "god" venn av meg pleier å ta ekstra ost på grandis, er dette noe vi kan godta? Eller vil dette virke nedverdigende for Grandiosa? Ikke vet jeg. Hva sier dere brødre og søstre? Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være noe galt i å ta mer ost på en pizza. Hver sin smak. Noen liker mer ost andre liker å ha mer kjøtt på pizzaen sin. Jeg er den som liker er ost, men jeg vil samtidig ha mer kjøtt, men ofte så legger jeg må mer av ost på grunn av at dette er det letteste å legge på mer av på en pizza. Ellers så forstår jeg ikke helt hvorfor i all verden dette skal være nedverdigende for en pixxa, og det er jo bare en pizza. Hvem bryr seg? sier jeg da Jeg er uenig. Mat skal spises slik kokken har tenkt at den skal spises. Mat er kunst, og Idun Ketchup blander seg inn og endrer på budskapet som uttrykkes gjennom denne kunsten. Jeg kan ikke helt forstå hvordan på noen måte en Grandiosa kan være kunst. I så fall så blir kunstverket vakrere med mer ost mener jeg 1 Lenke til kommentar
Horrorbyte Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 Jeg er uenig. Mat skal spises slik kokken har tenkt at den skal spises. Jeg er enig, men det er ingen kokk som har rørt den grandisen du finner i frysedisken. Det er masseprodusert søppelmat laget for at flest mulig skal kunne like (eller i hvert fall klare å spise) det. Lenke til kommentar
Toppris Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 Jeg er uenig. Mat skal spises slik kokken har tenkt at den skal spises. Mat er kunst, og Idun Ketchup blander seg inn og endrer på budskapet som uttrykkes gjennom denne kunsten. Personlig føler jeg det er viktig at vi skiller mellom mat laget av en profesjonell kokk, i hvilket tilfelle matlagingen kan anses som en kunst, i motsetning til masseprodusert og ikke minst- motorisert produksjon. Baktanken med fast-food er jo at det skal ikke være en smak som lener seg i én spesifikk retning, men at de fleste sine smaksløker vil godta maten som noe "helt greit". Jeg foreslår at du ringer til Stabburet og spør hva de mener om at noen kunder kanskje tilfører både krydder og rømme/ketchup/dressing på pizzaen, og kanskje steker pizzaen mer enn det pakken foreslår. Jeg tror du vil få et positivt tilbakesvar som sier at "gjør hva du vil!" Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 På f eks esken på Grandiosa kebabpizza så står det jo at man f eks kan tilsette rømmedressing. Da mener stabburet selv at man kan modifisere pizzaen! 1 Lenke til kommentar
Toppris Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 På f eks esken på Grandiosa kebabpizza så står det jo at man f eks kan tilsette rømmedressing. Da mener stabburet selv at man kan modifisere pizzaen! Et meget godt innlegg fra bruker BirgerCaC, som støtter opp om alt jeg har sagt. Føler vi kan legge denne saken bak oss nå, med en såpass god oppsummering. 5 Lenke til kommentar
After Dark Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 Hei. En "god" venn av meg pleier å ta ekstra ost på grandis, er dette noe vi kan godta? Eller vil dette virke nedverdigende for Grandiosa? Ikke vet jeg. Hva sier dere brødre og søstre? Det virker som om du nærmest har et religiøst eller hellig forhold til grandiosa. Om man liker ekstra ost på er vel ikke det noe problem, men selv har jeg aldri hatt behov for det eller tenkt over det. Spiser uansett sjelden grandiosa. Lenke til kommentar
Brattus Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 Selvsagt må det vere lov å endre på pizzaene fra f.eks stabburet!Personlig synest jeg de bruker veldig lite krydder på pizzaene, og jeg bruker derfor å ha på ekstra av dette. Big One Original bruker jeg også å tilsette enten pepperoni eller choritzo, for Big One Pepperoni sin pepperoni er ikke særlig god.. Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 Flere her har den samme konklusjonen og da er det ikke noe mer å snakke om. Grandis kan endres på 1 Lenke til kommentar
covah Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 For en dum tråd. SELVFØLGELIG må man modde Grandiosa, ellers er den jo uspiselig. Lenke til kommentar
Populært innlegg Dr. Brodsky Skrevet 1. desember 2013 Populært innlegg Del Skrevet 1. desember 2013 (endret) Ja, Grandiosa er uspiselig slik den er, så man må gjøre en innsats for å få den god. Min oppskrift for en perfekt Grandiosa: * Åpne pakken og kast innholdet * Bland 500 g hvetemel (tipo 00), 10 g salt, 10 g honning, 2 g hvetegluten, 15 g tørrgjær og 310 g lunket vann i en eltemaskin (juster vannmengden slik at deigen løsner fra sidene, men klister seg i bunnen). Elt i 10 minutter, la deigen hvile i 5 minutter, elt i 10 minutter. Del deigen i 4 og rull hver del til en bolle (dra gjerne i deigen, og klem den sammen igjen noen ganger - dette forbedrer strukturen) - hev i 1 time. * Mens deigen hever freser du løk og hvitløk i olivenolje til det blir blankt, tilsett så en boks med dine favorittomater, smak til med salt og kajennepepper, kok i 45 minutter i trykkoker (1 bar), kjør sammen med stavmikser og gi den en skvett god olivenolje. Kan variere med diverse urter eller for eksempel svarte oliven. Gulrot og stangselleri er også fine ingredienser i en tomatsaus. * Putt pizzasteinen i oven og varm opp til minst 270 grader på undervarme + varmluft. La pizzasteinen bli skikkelig varm (omtrent 30 minutter). * Klem ut pizzadeigene og ved å vende dem over hånden lar du tyngdekraften utvide dem til du får en fin og rundt pizza i omtrent en tallerkenstørrelse. * Påfør et tynt lag med tomatsausen, et tynt lag mozzarella og topping etter eget ønske. Spekeskine, reker, pepperoni, blåskjell, kjøttsaus, skine osv er gode valg. * Legg pizzaen på en pizzaspade med litt mel på og sleng den inn i ovnen. Stekes i omtrent 5 minutter. Følg med, mot slutten er sekundene avgjørende. * Ta ut pizzaen og avkjøl den litt på en rist, skvett litt god ekstra virgin olivenolje på og server! Beste Grandiosaen jeg vet om i hvert fall. Endret 1. desember 2013 av Sentenza 12 Lenke til kommentar
Herr Brun Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 Jeg er uenig. Mat skal spises slik kokken har tenkt at den skal spises. Mat er kunst, og Idun Ketchup blander seg inn og endrer på budskapet som uttrykkes gjennom denne kunsten. Ja jøss, kunst er virkelig det ordet som best beskriver Grændis. Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 Ha, ha! I så fall så er det ett dårlig kunstverk! Lenke til kommentar
Scriptgutten Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 Kunst har da aldri trengt å være bra.. Lenke til kommentar
After Dark Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 Ja jøss, kunst er virkelig det ordet som best beskriver Grændis. Jeg synes heller ikke at Grandiosa er en kunst, men hva vil du kalle det? Lenke til kommentar
Pernicious Weed Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 Savner min daglige studenthverdags-grandiosa jeg, når jeg bor i England... Rømme/hvitløksdressing oppå og farris (noe annet jeg savner) ved siden av som drikke. Deilig.. Lenke til kommentar
Smeltelim Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 Det hender at jeg tar ekstra ost og grillkrydder på vanlig grandiosa Lenke til kommentar
KarlToresen Skrevet 1. desember 2013 Del Skrevet 1. desember 2013 Dette er noe av det verste jeg har hørt! Stemmer det virkelig at noen individer driver å modifiserer/endrer grandiosaen? Det er direkte uhørt. Grandiosaen er et resultat av flere ti-år med arbeid, som har resultert i noe nærmest perfeksjon. Jeg var i mange år fristet til å tilføye ganens orgasme, nemlig ketchup, men jeg turte ikke. Til slutt resulterte det i mange brev frem og tilbake, stabburet og meg i mellom. Det ble til slutt avgjort, ketchup var greit, så lenge dette var idun. Så der har dere det, det eneste man kan tillate er ketchup! Vær hilset dere andre Stabburet elskere! 2 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå