Geir44 Skrevet 25. november 2013 Del Skrevet 25. november 2013 (endret) Jeg har kjøpt noen ferske chilli, både rød og grønne, fra lokal Asia-mat, men synes ikke de var så sterke. Eller det var bare frøene som var sterke. Er det sånn det er? Jeg har kjøpt noen på glass før og de er sterke, ja.... Tror de heter Yaren. http://marketurk.co.uk/en/product/index/237/yaren-chili-pepper-pickle-380-gram Endret 25. november 2013 av Geir44 Lenke til kommentar
vidor Skrevet 25. november 2013 Del Skrevet 25. november 2013 Be om Habanero. Det er sterkt nok for de fleste, og er relativt enkelt å få tak i via dagligvare av litt størrelse. Det er mest capsaicin i frøene, ja. Verstingen er Trinidad Scorpion, med mindre det er snakk om ren capsaicin men det er også greit å hoppe over den. Her har du ren galskap filmet. http://www.youtube.com/watch?v=bmje9bc2npw Lenke til kommentar
madammim Skrevet 26. november 2013 Del Skrevet 26. november 2013 (endret) Hjemme bruker vi en del Birds eye chili, som er den man burde finne i Thai-butikker rundt om kring. Den er rangert likt med Piri Piri, og er sterk nok for meg i lange baner Er det denne du har kjøpt og funnet for svak? Edit: Det er frøene som innehar mest krutt, ja. Endret 26. november 2013 av madammim Lenke til kommentar
Geir44 Skrevet 26. november 2013 Forfatter Del Skrevet 26. november 2013 Tror ikke det er samme chilli. Det er vel ganske mange som er røde? Lenke til kommentar
madammim Skrevet 27. november 2013 Del Skrevet 27. november 2013 Ja, mange som er røde. Denne finnes både som rød og grønn (og gul?). Den dyrkes i Thailand og kalles også "Thai-chili", derfor den burde finnes i Thai-butikker, det er den de bruker i Thailand (og ellers i sørøst-Asia) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå