Gå til innhold

Saus til reinskav i ptabrød el. lefse


zetlitz

Anbefalte innlegg

Jeg ønsker å lage reinskav servert i pitabrød eller fajitaslefser, eller lignende, men sliter litt med å finne en passende saus, helst hjemmelaget. Er det noen som har tips til en saus/dressing jeg kan lage uten rømme, creme fraiche eller lignende, eller hvor det i alle fall ikke er hovedingrediensen? Naturellyogurt går trolig greit, så lenge det er en smakfull ingrediens som setter smak.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Aioli er basicly hvitløksmajones :)

Til reinskav ville jeg tro at en eller annen form for viltsaus ville funke bra? Minuset her er at det ofte er en liten dæsj fløte, rømme eller creme fraiche i de for å tykne smak og konsistens.

Tzatziki til reinskav har jeg ikke noe særlig tro på, men du får rapportere om resultatene om du prøver det ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...