zetlitz Skrevet 24. november 2013 Del Skrevet 24. november 2013 Jeg ønsker å lage reinskav servert i pitabrød eller fajitaslefser, eller lignende, men sliter litt med å finne en passende saus, helst hjemmelaget. Er det noen som har tips til en saus/dressing jeg kan lage uten rømme, creme fraiche eller lignende, eller hvor det i alle fall ikke er hovedingrediensen? Naturellyogurt går trolig greit, så lenge det er en smakfull ingrediens som setter smak. Lenke til kommentar
Feh Skrevet 24. november 2013 Del Skrevet 24. november 2013 Tzatziki? Den er yoghurtbasert og blir bl.a. brukt i den greske "kebaben", Gyros. Smaker nydelig Alternativt kan du prøve med Aioli som er egg+oljebasert. Lenke til kommentar
zetlitz Skrevet 24. november 2013 Forfatter Del Skrevet 24. november 2013 Ja, kanskje Tzatziki eller Aioli kan være løsningen. Har alltid trodd at de var majones og/eller rømme i de, men ser jo at det ikke er det. Kan være en mulighet ja. Takk for tipset. Lenke til kommentar
Araho Skrevet 24. november 2013 Del Skrevet 24. november 2013 Aioli er basicly hvitløksmajones Til reinskav ville jeg tro at en eller annen form for viltsaus ville funke bra? Minuset her er at det ofte er en liten dæsj fløte, rømme eller creme fraiche i de for å tykne smak og konsistens.Tzatziki til reinskav har jeg ikke noe særlig tro på, men du får rapportere om resultatene om du prøver det Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå