Gå til innhold

Tråden for oss som har Samsung Galaxy Tab 3


Gjest Slettet-fsaSP0zV

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Starter med meg selv: Har en Tab 3 7.0, funker bra så langt. Har et lite spørsmål: Når jeg setter den til automatisk lysjustering, blir den nesten svart, selv i godt opplyste rom. Er dette en feil på min, eller skal det være slik? Kan heller ikke se at den regulerer lyset opp og ned som den skal, det virker nesten som om den står på laveste nivå for auto hele tiden. Nivået for autojustering kan settes, men det blir ikke mye bedre av det.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Er det bare min Tab 3 7.0" som er slik, eller er det alle: Den blir veldig treg i perioder, og går som den skal andre ganger. Når jeg streamer musikk, stopper den opp noen sekunder av og til. En gang stoppet den helt, jeg fikk KERNEL PANIC, og måtte restarte. Etter å ha vært iPad-bruker i flere år gir ikke denne særlig bra inntrykk.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 4 måneder senere...
  • 4 uker senere...
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Ble lei av å vente, og la inn 4.4.2 herfra: http://www.sammobile.com/2014/06/18/samsung-updating-galaxy-tab-3-8-0-wi-fi-sm-t310-to-android-4-4-2-kitkat/

 

Kjørte full reset etter oppgradering, og da viste den fransk som forslag til språk. Endret til norsk (engelsk var også på listen), og satte opp brettet på nytt. Ingen problemer så langt. Et par apper som ikke fungerte på 4.2 kommer nå i listen over apper jeg kan installere.

 

Edit: Les om begrensningene som kom vedr bruk av minnekort på Android 4.4 før du oppgraderer. 3. parts apper kan ikke lenger skrive til minnekort. Du kan fortsatt lagre mediefiler (musikk, film og bilder) der, men kan ikke bruke det som du kunne frem til og med 4.3. Når er det omtrent som minnekort i Windows Phone 8.x. Her finnes mer: http://www.androidcentral.com/kitkat-sdcard-changes

Endret av Slettet-fsaSP0zV
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg har et Galaxy Tab 3 10.1. Sliter litt med at skjermen noen ganger skrur seg av og helst ikke vil på igjen. Når det skjer så reagerer knappene for meny og tilbake på berøring (de lyser), så brettet er ikke helt dødt, men skjermen vil altså ikke på uten haugevis av trykk på både hjem- og av/på-knappen. Det tar gjerne noen minutter med tilfeldig trykking og irritasjon før skjermen kommer på igjen.

 

Flere som har samme problem?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...