Gå til innhold

Kul i øreflipp, ta nytt hull?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

For to år siden tok jeg et tredje hull i øreflippen min. Senere har jeg fått en kul som omringet hullet jeg tok (altså hullet var i midten, og kulen var med hullet, vanskelig å forklare).

 

Nå har da hullet tettet seg. Jeg lurer på om det er mulig å ta et nytt hull på selve klumpen (ikke å prøve å finne samme gamle hull). Eller vil dette medføre enda flere ulemper osv?

Noen som har vært gjennom dette før?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det første du må gjøre er å finne ut hva denne kulen er for noe. Fett eller andre vevstoffer? Kvise?

 

Råder deg å gå til legen så han eller hun kan kjenne og ta litt på den.

 

Hvis du er av den nysgjerrige typen kan du bare stikke inn en desinfisert nål selv og prøve å klemme ut.

 

Når jeg kjenner etter så har jeg en kul i den ene øreflippen selv. Nå har jeg aldri hatt hull i øret før, så det blir jo litt annerledes for meg. Hos meg føles det som en ert, og konsistensen er myk, men spenstig. Tror dette er en undergrounder kvise. Kan komme med oppdatering hvis det er interesse for det.

Lenke til kommentar

Husker ikke hva det heter, men det er noen slike små "kuler" eller "klumper" er ganske vanlig å finne i øreflipper og hals/kinn. De pleier å komme å gå, men man bør sjekke de ut med lege om man merker at de vokser/blir større. Utover det er det ikke farlig. Om du ønsker å ta et hull i øret vil jeg da tro (les: håpe) at personen som tar hullet har vært borti lignende fenomen og kan informere deg om du bør ta hullet eller ei.

Lenke til kommentar

Vet ikke mye, men tror det har mye å si om du gjorde det hos en frisør eller i et profesjonelt studio. Frisører bruker pistol mens piercere bruker nål. Pistoler er "upresise" og butte i forholdt til nålene, noe som gjør at frisøren (som ofte ikke har utdannelse i dette) fort kan treffe "feil".

 

Hadde jeg vært deg ville jeg først gått til en lege for å sjekke hva kulen var. Deretter ville jeg ha gått til et piercing studio for å høre hva de sier - de er jo utdannet innen dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...