Gå til innhold

Er Super Mario 64 tidenes beste lanseringspill?


Anbefalte innlegg

HÆÆÆÆÆÆÆ? HÆÆÆÆÆ? HÆÆÆÆÆÆ? Jeg elsket mario 64! Dere veit jo ikke hva som er bra eller ikke. Jeg anerkjenner ikke disse meningene, dere tar feil og min mening er den eneste rette :p

 

Men jeg kjøpte ikke n64 før OOT kom ut...Men mario 64 ble spilt for det!

 

Tipper N64 var din første konsoll?
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tipper N64 var din første konsoll?

Nei den første var en atari med masse innebygde spill som jeg fikk til fem års dagen. Ble en NES etterhvert og Snes rett før ps ble lansert (ja bomkjøp, men maste meg til det og fulgte dårlig med på kommende releases på den tiden). Så ble det en n64. Men hvordan er det relevant for hva jeg syntes om n64 og mario64?

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

 

 

Hahaha! :D

 

Hva er det beste lanseringsspillet mener du? Jeg er litt nysgjerrig nå. Halo Combat Evolved er en annen god kandidat. Alex Kidd in Miracle World var vel ikke ute på launch til Master System.

 

Jeg er spent på hva du har som favoritt :)

Tidenes beste lanseringsspill er selvfølgelig *Prøysisk fanfare* Super Mario Bros! Super Mario 64 var veldig nyskapende, men allikevel mer en evolusjon sammenlignet med Super Mario Bros sin revolusjon.

 

Super Mario World var veldig underholdene da det kom ut, (og for meg som ikke enda hadde spilt SMB 3) virkelig "the next level". Men det blekner allikevel mot Super Mario Bros. Hvem hadde spilt noe lignende før? Helt banebrytende fantastisk!

 

Nå kommer det jo an på om hvordan du definerer lanseringsspill, siden det ikke var lanseringsspill i Japan, men var det i Europa og USA.

 

I dag syns jeg at Super Mario World er det beste spillet av disse, men jeg vender jevnlig tilbake til SMB 1.

Du har et veldig godt poeng der! Det var jo en revolusjon som vi kanskje aldri har sett maken til.

 

Super Mario Bros. ble sluppet samtidig med NES i USA, 1985, men maskinen hadde faktisk et par år på baken allerede som Famicom (1983). I Europa kom NES på markedet ni måneder før SMB. Spillet er derfor ingen lanseringstittel på samme måte som SM64, som ble utviklet med lanseringen for øye og sluppet samtidig med maskinvaren i alle markeder.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...