Gå til innhold

[Løst] Hjelp til ny skolepc


Espp

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg trenger litt hjelp til valg av ny PC. Min gamle Acer sviktet mandag for 5 dager siden og jeg dro rett på Elkjøp, og kjøpte meg ny. Det ble en Samsung Ativ 9 Lite. http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/SANP905S3GK02/samsung-ativ-book-9-lite-13-3-barbar-pc

 

Etter 5 dager med PCen har jeg bestemt meg for å levere den tilbake. Den har utrolig dårlig batteritid og den er litt treg. Når jeg har oppe f.eks. Word og scroller i nettleseren, lagger det. Det største problemet er likevel at den har dårlig batteritid, noe jeg ikke kan ha på skolen.

 

Jeg trenger litt hjelp. Har sett meg litt rundt, men klarer ikke å bestemme meg. Har ikke helt peiling på hva som bra. Det eneste jeg må ha i den nye PCen er:

 

1) 13-14" skjerm

2) Lang batteritid

3) Ingen lagg under normal bruk (nettleser, spotify og skriveprogram)

 

Hadde ikke lyst å bruke så veldig mye mer penger enn det jeg har brukt nå, men kan strekke meg til 7-8000 kr. En ting jeg ønsker meg, men som ikke er et must, er multitouch. På 5 dager begynte jeg virkelig å like det! Hvordan kan jeg finne ut om andre merker bruker det?

 

Har sett på en pc og lurer på om noen har erfaring med den?

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=794222&cks=ASS&assoc=26FB581C-3DAA-4F6A-AEA0-8720D71DBD87#extra

 

Takker for alle svar på forhånd :)

Mvh

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En fordel med mac når du er mye på farten er at den er bygd i metall og dermed er den solid, men det finnes jo så klart mange andre maskiner som er bygd i metall også.

Hva med en MacBook? Utrolig god batteri tid og mange elver på den VGS skolen jeg går på bruker denne. Rask av/på og god ytelse!

 

Må si nei takk. Har brukt Mac en del, noe som samboeren min forguder. Det er ikke helt min ting, og jeg gidder heller ikke skifte ut alle produktene mine for å få den sømløse bruken som hun har. Jeg ønsker å holde meg til Windows :)

Lenke til kommentar

Under her så har jeg en med gode spesifikasjoner, men kanskje litt liten skjerm? Ikke vet jeg, men det vet jo du best selv ;)

http://www.netonnet.no/art/data/laptop/skjermstorrelse/laptop-11---14-tom/hp-spectrext13-2300eo/186866.5055/#tabs

 

Ellers så har jeg også en annen maskin fra HP med en litt større skjerm og børstet aluminium. Håper at du ikke har noe imot Hp da :p;)

http://www.netonnet.no/art/data/laptop/skjermstorrelse/laptop-15---16-tom/hp-envym6-1251eo/191316.3003/

Lenke til kommentar

Kjenner ein som har denne her: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=774821

 

Han er svært nøgd, er ein fantastisk god PC for pengane.
Den drar og BF3 og BF4 på low stort sett utan problem. Einaste minus for min del er nok den låge oppløysinga på skjermen (1366x768), og det at mellomrom-tasten krever litt tilvenning (registrerer ikkje alltid trykk på sidene av tasten).

Lenke til kommentar

Jeg har ikke behov for en pc som drar spill. Trenger en liten pc som kan dra flere lette prosesser (nettleser, spotify, netflix, skriveprogram) samtidig uten lagg / problemer. Har en MSI GT70 som jeg bruker til gaming.

 

Den HP-maskinen så helt ok ut. Skal se om jeg finner noen tester som kan fortelle meg om batteritid. Har brukt en del timer på denne fine søndagen, og jeg heller mot "Asus Zenbook UX31la" - den uten touch og med matt skjerm. Skulle gjerne vist om noen har erfaringer med den?

Må ærlig talt si at batteritiden på den nye MBA er helt vanvittig! 11-12 timer med HD-video er sykt. Skulle ønske noen W8 maskiner kunne vise til like lang batteritid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...