EvilSeagull Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 (endret) Jeg har ikke prøvd alle men til nå holder jeg en knapp på bremykt. Det er riktig nok steinhardt men alikevell. Er det noes som er bedre? Jeg bryr meg ikke om hva som er ekte (slimda ) Endret 7. november 2013 av EvilSeagull Lenke til kommentar
Slimda Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 Tine Meierismør. Er vel det nærmeste du kommer smør på det norske markedet. Resten er diverse blandingsprodukter og ræl. 7 Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 Enig med Slimda på denne! Eneste aberet er at man må temperere det før bruk. 1 Lenke til kommentar
Slimda Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 Enig med Slimda på denne! Eneste aberet er at man må temperere det før bruk.Har et lite... eksperiment på det der. Har hatt en klædd med meierismør (innpakket) liggende på kjøkkenbenken siden februar/mars. Smaker fortsatt godt, og har ennå ikke dødd. 2 Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 Farmoren min hadde det stående i kjøkkenskapet. Og det er jo i utgangspunktet et produkt som tidligere ble brukt bla.a. til bytting og betaling så det er vel ikke overraskende på noen måte at det klarer seg i romtemperatur. Men nå bruker jeg ikke smør utenom til matlaging egentlig. Så det er ikke noe jeg har behøvd å tenke så mye over utenom en gang i blant. Lenke til kommentar
Slimda Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 Er bare matlaging jeg bruker det til også. Derfor den har overlevd i over et halvt år... Lenke til kommentar
EvilSeagull Skrevet 7. november 2013 Forfatter Del Skrevet 7. november 2013 Tine Meierismør. Er vel det nærmeste du kommer smør på det norske markedet. Resten er diverse blandingsprodukter og ræl. Men hvilket synes du smaker best? Sett bort i fra hva som er ekte og ikke Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 (endret) Jeg er enig med trådstartet. Bremykt er best. Men selv kjøper jeg som oftest Vita Hjertegod fordi jeg trur det er sunnere. Endret 7. november 2013 av Skurupu 1 Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 http://www.tine.no/produkter/smor/kviteseidsmør Beste jeg har smakt i alle fall. Ikke at jeg har smakt så veldig mange. 3 Lenke til kommentar
Slimda Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 Men hvilket synes du smaker best? Sett bort i fra hva som er ekte og ikkeDet jeg skrev først. Tine Meierismør. Er det eneste smøret jeg bruker. Melange og lignende holder jeg meg langt unna. 1 Lenke til kommentar
EvilSeagull Skrevet 7. november 2013 Forfatter Del Skrevet 7. november 2013 Det jeg skrev først. Tine Meierismør. Er det eneste smøret jeg bruker. Melange og lignende holder jeg meg langt unna. Jeg har bare på følelsen av at du påvirkes av hva som er ekte og ikke Lenke til kommentar
Slimda Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 Jeg har bare på følelsen av at du påvirkes av hva som er ekte og ikkeBlant de norske smør og ikke-smør-produktene, er Tine Meierismør det beste på markedet. Happy nå? Lenke til kommentar
EvilSeagull Skrevet 7. november 2013 Forfatter Del Skrevet 7. november 2013 Blant de norske smør og ikke-smør-produktene, er Tine Meierismør det beste på markedet. Happy nå? Ikke vær sånn da Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 Etter det eg har forstått er margarin ein blanding av smør og olje. Bremykt har 70% smør og 30% rapsolje. Personleg brukar eg kun smør. Det blir mest brukt til matlaging, så det betyr ikkje stort om det står i kjøleskapet. 1 Lenke til kommentar
liquidsquid Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 Tine sætersmør (y) 2 Lenke til kommentar
Bully! Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 Margarin ble jo funnet opp pga. økonomi og stor etterspørsel. Ikke fordi det skulle være noe bedre. På den tiden ble jo "meierismør" kalt "godt smør"; de sa "kan jeg få en pakke godt smør?" Lenke til kommentar
EvilSeagull Skrevet 7. november 2013 Forfatter Del Skrevet 7. november 2013 Tine sætersmør (y) Smaker det bedre en bremykt? Lenke til kommentar
N. Tveranger Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 Bondesmør på flatbrød smaker fette godt! 1 Lenke til kommentar
democomputer Skrevet 8. november 2013 Del Skrevet 8. november 2013 Margarin er ikke blanding av smør og olje, margarin er en smørerstatning laget av fett og en eller annen emulgator for å få det til å blande seg med vann. Smør er melkefett emulgert i melk. Margarin ble funnet opp for å levere Napoleons hær et billig alternativ til smør. Slik jeg ser det er det ingen grunn til å bruke margarin når det står smør i oppskriften, prisforskjellen er minimal og smaksforskjellen dramatisk. Av praktiske/helsemessige grunner bruker jeg også alternativer på brødskiven, men når jeg skal kose meg bruker jeg ostehøvelen rett på smørpakken fra kjøleskapet. Til brødskiver der det er viktig med smørsmak, f.eks til egg eller brunost, gjør det en stor forskjell. Det beste smøret som er å oppdrive i vanlige butikker i min nærhet er smør fra Rørosmeieriet med Kviteseidsmør fra Tine som en god nummer to. 1 Lenke til kommentar
Horrorbyte Skrevet 8. november 2013 Del Skrevet 8. november 2013 Det er fy-fy å kalle margarin for smør. I markedsføringssammenheng er det også ulovlig. Jeg bruker smør - aldri margarin. Hva som er det beste smøret i Norge kan diskuteres i det uendelige. Jeg bruker hovedsakelig normalsaltet meieresmør fra Tine. Noen ganger bruker jeg usaltet, og noen ganger bruker jeg Røros Smør. Sistnevnte regnes som noe av det beste på det norske markedet, selv om det sikkert finnes noen mindre aktører som lager likt godt, eller bedre, smør. Smaken er ganske annerledes siden det kjernes fra syrnet fløte (rømme), og er mye syrligere og mer smaksrikt enn det milde, vanlige smøret fra Tine. 2 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå