Gå til innhold

Lyst på nytt kjæledyr


Anbefalte innlegg

Jeg vurderer å kjøpe meg nytt kjæledyr, men er veldig usikker på hva jeg burde gå for. Jeg har hatt marsvin og minihamster fra jeg var 9 år, og vi har alltid også alltid hatt hund, fisk og undulater hjemme, så jeg er godt vant med dyr.

Nærmer meg 18 år nå, og bor på hybel alene, ca 45 minutter fra hjemme. Synes det blir litt ensomt å være der alene, og savner å ha et dyr ettersom jeg trivdes veldig med det.

Problemet er jo nettopp dette at jeg bor på hybel, og er på skole fra 7 om morgenen til halv 4 på ettermiddagen. I tillegg drar jeg som regel helt hjem i helgene, og dette gjør jo at det å ha et dyr kan bli veldig vanskelig. Jeg vil kun ha et dyr dersom jeg vet at jeg kan gi det et godt liv, og tenkte derfor å høre om det er noen som har noen lignende erfaringer.

Det er jo da helst mindre dyr jeg tenker på; gnagere, fisk eller en undulat. Undulater er jo svært selskapssyke dyr, så jeg tror det vil bli uaktuelt å ha bare en, men kanskje er det en mulighet å ha to?

Jeg har også tenkt på å kanskje skaffe meg minihamster igjen, men vil gjerne vite mer om andre gnagere. Har lest litt om mange av dem, men det slår vel ikke å høre om andres erfaringer. Synes også at fisk er utrolig fine, men disse er det jo igjen ikke så mye selskap i.

Noen som har noen gode råd?

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...