Gå til innhold

Nye hodetelefoner (grado sr60)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De spiller omtrent like høyt i alle retninger.

Blir ikke akkurat kjellerbass og godlyd med klokkene som smykke. :wink: Jeg har brukt dem en stund nå og jeg kjenner ikke igjen knipetangkarakteristikken enkelte har gitt dem. Kommer nok litt an på hvor bulkete ørebrusken er. Beyerdynamic har flere typer hvor klokkene ligger mot skallen og ikke rett på øret. Har ikke testa dem selv men de får mye skryt. (Mener bestemt jeg så noen modeller sist jeg var innom Oslo HiFiCenter.)

Lenke til kommentar

Har hatt sr80 en stund og var veldig fornøyd med de til jeg fikk ledningsbrudd heelt oppe ved ene høyttaleren - Det er nemlig ikke mulig å bare bytte kabelen så de måtte jeg bare kassere

 

Er veldig fornøyd med AKG k240 studio (til hjemmebruk vel å merke, blir litt store å gå rundt med) - kan også bare bytte kabelen hvis du skulle være like uforsiktig som meg. Har et Sennheiser HD200 jeg bruker når jeg er ute, synes de er helt ok til prisen

Lenke til kommentar

har også hatt sr80 en god stund.. det er SINNSYKT KONGE lyd for å si det mildt... men kjenner til smerten i ørene og..dessverre.. får nok litt vondt i huet hvis man bruker de en stund...kjennes ikke når du tar de på.. men det virker som de presser litt og litt... og etter en stund blir det ganske ubehagelig.. men jeg synes nå lyden er verdt det.. :)

har faktisk også hatt problemer med ledningen...den tjukke sorte har sprukket sånn halveis...får vel teipe når jeg gidder.. men det er jo ikke kritisk.. da den tjukke sorte bare er et "etui" for de mindre ledningene inni.. men nå er mine noen år gamle å da.. så.. kvaliteten er egentlig god.. men trykket på øra er den største minusen...men ikke noe problem hvis du ikke veldig ofte bruker de lenge om gangen.. tar vel ca 1 time eller noe før man merker noe...men det kan jo også variere fra person til person og fra eksemplar til eksemplar...

Lenke til kommentar

Grado lager hodetelefoner med meget god lyd, men bærekomforten er det så som så med.

Den første modellen jeg kjøpte ver SR80. Knall den, men ledningen sprakk der hvor hovedledningen blir delt i to. Så jeg fikk SR125 istedet mot et mellomlegg på 200 kroner. (God service fra Oslo Hificenter!).

 

Etter litt over et år med denne modellen. (Brukt hovedsaklig til hjemmebruk), sluttet den ene kanalen å fungere. Ledningen inni klokka røk eller noe sånt. Uansett, så bruker jeg noen gamle Sennheier nå hjemme og de små hvite pluggene til iPoden når jeg er på farten.

 

En annen ulempe med grado, som ikke er nevnt her er at når det er kaldt(under minus 5 grader C), så blir den ledningen jæ_vlig hard og uhåndterlig. Ha dette i bakhodet hvis du bor et sted hvor temperaturen synker lavt.

 

Alt i alt mener jeg at det er flere ulemper enn fordeler med Grado, og vil heller anbefale deg å kjøpe en liknende modell fra for eks. Sennheiser. Alle Sennheisers modeller har utbyttbar kabel, og det er genialt.

 

Stax er ikke noe alternativ i denne prisklassen. De har en modell til bærbart utstyr som heter SR-001, men denne modellen har ballast i tillegg til selve hodetelefonene. Ballast er en trafo som hever spenningen til de små elektrostatene. Dessuten koster denne modellen over 4000 kroner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...