Gå til innhold

Bli med å forme fremtidens Diskusjon.no


Anbefalte innlegg

Oppdatert: Fokusgruppen holdes tirsdag 26. november klokken 18:00. Det er to ledige plasser. Send epost til [email protected] for å være med. Vi har lokaler i Oslo sentrum, like ved stortinget.

 

Vi søker deltakere til en fokusgruppe i Oslo.

 

Befinner du deg i Oslo-området og har en ledig kveld i slutten av november? Da har vi lyst å by deg på pizza og en prat om fremtidens Diskusjon.no.

 

Målet vårt er å bli den beste diskusjonsplattformen i Norden. Den siste tiden har vi tenkt på hvordan vi kan engasjere flere lesere og bidragsytere for å kunne nå ett slikt mål. Nå vil vi høre dine innspill — hva er bra og hva kan vi forbedre?

 

Dine meninger vil være med å forme hvordan vi kommer til å videreutvikle Diskusjon.no i tiden fremover, med løpende forbedringer i løpet av neste år. Du trenger ikke ha en aktiv brukerkonto i forumet for å være med, vi vil gjerne ha med deg som kun leser i forumet også.

 

Vi verdsetter anonymitet. Du trenger derfor ikke opplyse om ditt brukernavn i forumet, verken i påmeldingen eller på treffet.

 

Vil du være med? Send en epost til [email protected] med svar på

— Alder

— Hvor ofte leser du i snitt?

— Hvilke kategorier er du mest aktiv i?

— Hvor ofte poster du i snitt?

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så lenge noen bestikker dere for å gjøre OT tilbake til Søppel, gir jeg beng i resten av utfallene. :p

Hva mener du med å gjøre det tilbake til søppel?

 

Selv så mener jeg at den absolutt totale post count'en også skal telles og være mulig og vises et sted på profilen. Savner dette fra forrige oppdatering.

Lenke til kommentar

Gledesdreper, Geir.

 

Det får våge seg. Jeg mener ganske alvorlig at hvis Tek skal lage "den beste diskusjonsplattformen i Norden" så er det en forutsetning at man ikke lar "prepubertale" troll få definisjonsrett på innholdet i forumet. (Prepubertal i fnytter fordi noen av dem faktisk var i 20-årene, så utrolig som det enn må synes for folk som en gang i fremtiden skal studere forumarkivene.)

 

Søppel var et godt eksempel på alt man ikke skal gjøre med et forum. Det interessante er at det innholdet som ble båndlagt jo fikk sine egne kategorier, som seksualitet, det var ingen innsnevring av innhold, bare av "retten til å trolle".

 

Geir :)

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Problemet med forumet og den labre aktivitet/interesse ser man i denne tråden - for noen år siden, ville en slik tråd som denne, ha est ut til minst 20 sider på den tiden den har "levd".

 

Ingen bryr seg, selv om vi nå har over det dobbelte av brukere registrert.

 

I "gamle dager" hadde forumet en relativt fast gruppe av bidragsytere - og hvor noen særlig aktive moderatorer fungerte som lokomotiver og "rollemodeller".

 

I dag har vi ingen av delene ... Vi er bare flate og late sammen ... ;)

Endret av Bruker-95147
Lenke til kommentar

Enig i det. Jeg har lest gamle tråder og sett på forumet i gamle dager. Jeg har lest dette forumet siden 2004, men jeg registrerte meg selv ikke før 2011. Jeg har opplevd at forumet har avtatt de siste årene av en eller annen grunn. Hvis man greier å få tilbake den samme aktiviteten som det var før her så er dere nok på god vei til å bli det største forumet i hele Norden.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...