Gå til innhold

Spørsmål om arbeidssko


Anbefalte innlegg

Jaja, hvem skulle vel tro at JEG skulle starte en tråd angående sko her inne... hehe.

 

Men saken er den atjeg vet svært lite om sko og hvasom passer til hvilket formål etc. og det eneste jeg vet noe om er min egen smak med tanke på utseennde og farge etc.

 

Så la oss komme til poenget:

 

Jeg går daglig mange km. på betonggulv i jobb sammenheng og til nå har jeg stort sett gått rundt i såkalte "strandsko" som jo i utgangspunktet er svært dårlig egnet her.

 

Det jeg er ute etter er en sko som er lett og som demper bra, samt puster.

Skoen vil stort sett kun bli brukt innendørs.

 

Jeg vil ikek ha noe fargesprakende fjortissko og da jeg er i en del møter (mange også mer eller mindre uanmeldte) så bør dem være litt diskre, men samtidig flotte og eksklusive.

 

Madammen kjøpte slike superdyre sko med rare såler (som var inn for litt siden) som ikke tålte vann etc. som skulle være det ultimate med tanke på ryggproblemer etc. Slike sko skal jeg IKKE ha og det er mange grunner til det som jeg ikke trenger å komme inn på nå.

 

Pris er ikke noe tema da arbeidsgiver betaler, og hovedpoenger er at skoene er så bra som de kan få blitt innen rimelighetens grenser.

 

Skoene må som sagt være lette, dem må puste, og sist men ikke minst dem bør være myke og dempende da jeg befinner meg på betonggulv store deler av dagen.

 

Jeg tar gjerne i mot direkte linker til produkter og jeg setter pris på om dere faktisk har erfaring med skoene dere annbefaler og ikke bare finner noen som ser kule og dyre ut og slenger inn en link til disse. Tøffe og dyre sko kan jeg finne selv. Det viktigste er at skoene er av en viss kvalitet og at dem tar vare på beina/ryggen etc. på best mulig måte.

 

Jeg har fått med meg såpass at man nermest bør få spesiallagde sko som passer nøyaktig til MINE føtter, men jeg er nok ikke helt der...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"eksklusivt" er et helt ubrukelig uttrykk. Hva mener du med det?

Pris? Limited edition?

 

Du skal lete lenge etter noe som er eksklusivt og behagelig å bruke på betonggulv i timesvis.

Det er selvfølgelig en del kule limited edition-sneakers som kunne funket, men alle jeg har lyst på kan jeg bare glemme å få tak i.

Lenke til kommentar

"eksklusivt" er et helt ubrukelig uttrykk. Hva mener du med det?

Pris? Limited edition?

 

Du skal lete lenge etter noe som er eksklusivt og behagelig å bruke på betonggulv i timesvis.

Det er selvfølgelig en del kule limited edition-sneakers som kunne funket, men alle jeg har lyst på kan jeg bare glemme å få tak i.

http://snl.no/eksklusiv

 

http://www.sievi.com/no

 

De her lager gode sko! Vet ikke om det er noe her du liker da..

Tusen takk! :)

 

Akkurat slike type sko jeg var ute etter :)

Lenke til kommentar

 

Sorry ass, men de var ikke mye eksklusive. Stygge er nok heller ordet du er ute etter.

Praktiske kanskje, men ikke mye mer enn det.

Tror du fortsatt ikke har fått med deg hva "ekslusiv" faktisk betyr...?

Eksklusivt betyr ikke nødvendighvis at tinger vakkert og flott, men at det skiller seg ut og er noe som ikke alle andre går med etc.

 

Det at du ikke liker skoene og synes dem er stygge er jo en annen ting og deter jo smak ogbehag det, men velger jeg riktig sko blandt disse så kan jeg faktisk bruke disse ved siden av en pen olabukse og en skjorte på jobben. Den kan jeg ikke med en Nike joggesko som manforøvrig får kjøpt over alt.

 

Det er bra! Dem har noen innleggssåler med silikon som gjør skoene veldig mye bedre, så vet du det.

Skal så absolutt gi arbeidsgiver beskjed om denne siden samt fremme et ønske om hvilke sko jeg ønsker meg :)

Lenke til kommentar

Personling synes jeg at Nike Free i en nøytral farge vil passe bedre til jeans og skjorte enn et par vernesko. Sievi sine vernesko har antageligvis en såle bedre egnet til å tråkke rundt på et betonggulv, men hva vernesko angår bør du finne et par som passer deg godt, spesielt i bredden, hvis ikke du vil at tåkappen skal gnage på tærene dine. Tåkappen er oftest laget av stål, noe som ikke tilpasser seg foten din ved bruk.

 

Hvis du har lyst på komfortable sko, som tilnærmet ser ut som det folk flest oppfatter som "pensko", så har jo Dr. Marteens en del modeller, både med og uten vernetupp, som antagelig vil passe enda bedre til jeans og skjorte enn både Nike Free og Sievi sine modeller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...