Gå til innhold

Undersøkelser/tester osv. man får betalt for. (Oslo)


Carlgutt

Anbefalte innlegg

I dag var jeg på en undersøkelse på Psykologisk institutt, Uio. Det tok 1.5t og jeg måtte svare på et par spørsmål. Dette fikk jeg et gavekort på 200 kr for. Usedvanlig lettjente penger, og jeg har blitt gira på mer. Jeg snakket litt med en kar før testen som fortalte meg at det året rundt finnes all slags undersøkelser som man kan melde seg på, han hadde bl.a fått 1000 kr for noe greier på Ullevål sykehus. Jeg har også en annen bekjent som har vært med på smakstester av nye produkter og han blir ringt opp i blant når firmaet skal lansere noe nytt.

 

Men hvor finner man lettest mulig slike undersøkelser? Finnes det noe sted man kan melde seg opp så man blir ringt, eller en side hvor tester lanseres? Eventuelt så kunne vi kanskje tipset hverandre om slike undersøkelser i denne tråden, om det skulle være interesse for det.

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du tenkt å livnære deg av å bli med på undersøkelser? Tror jeg hadde satset på noe annet gitt..fikk 1000kr for å fylle ut noen spørreskjemaer, ta blodprøver etc på ullevål sykehus for ikke så lenge siden. Her forsket de på steroidebrukere og hvilken effekt det har på hjernen over tid.

 

 

Er alltid greit med litt ekstra penger. Jeg har vanlig jobb og studier.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...