Gå til innhold

Lever tigere i Afrika?


Murtin

  

32 stemmer

  1. 1. Lever tigere i afrika?

    • Ja
      4
    • Nei
      28


Anbefalte innlegg

Hei,
har inngått et veddemål med en kar som mener at tigere finnes i Afrika. Da veddemålet ble inngått var ikke dyrehager og reservat nevnt. Men når vi fant ut at det var noen tigere som var midlertidlig i Afrika mente han at seiren var i boks.

 

Har han vunnet, selv om at de ikke finnes i naturen? noen som har opplevd lignende situasjoner?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Greia er at tigere forekommer ikke naturlig i Afrika, men de er midlertidig plassert i reservater og finnes vel også i dyrehager. Men teller dette? I så fall kan man si at det bor pingviner i Tromsø, elefanter i Berlin osv...

 

Han trodde selv at tigere levde i afrika (fikk avkreftet det) , men fant et lite smutthull med dyrehager osv. og nå mener han at han har vunnet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

If you're on safari in Africa and spot a tiger, it's definitely something to write home about. Tigers as we know them, you see, have never lived in the wild in Africa. But there's still a chance you could see one there.

 

Now, although tigers are not indigenous to Africa, they can be found there in zoos, special reserves and even kept as pets. And that's how you might come across one in the wild.

 

 

Dersom spørsmålet skal tolkast bokstavleg, så ja, det "lever" tigrar i Afrika. På same måte som det lev tigrar i Kristiansand.

 

Om den eine har meir "rett" enn den andre er eit spørsmål om tolking og gjerne intensjon. Dersom det er eit lurespørsmål så er det nok riktig at tigrar lev i Afrika. Er det derimot eit oppriktig spørsmål om tigrar lev vilt i Afrika og alltid har vore ein naturleg del av dyrelivet, så er svaret nei.

Lenke til kommentar

Ser dere?! er ikke så lett som dere skal ha det til.
Hadde en lang diskusjon med han som mente at tigere fantes i Afrika, Har selvfølgelig googlet dette og funnet ut at tigere forekommer kun naturlig i Asia og alt det der, Før jeg tydde til alternative metoder.

Det ender vell opp med at han vinner og at jeg får trøste meg med at han trodde tigere levde(naturlig) i Afrika.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...