Gå til innhold

Noen som har erfaring med BI nettstudier?


Gjest Bruker-239845

Anbefalte innlegg

Gjest Bruker-239845

Heisann.

 

Stilte dette spørsmålet i BI-tråden også for litt tilbake og fikk noen svar der, men tenkte å høre her i tilfelle ikke alle leser den.

 

Er det noen som har erfaringer å dele i forhold til nettstudier på BI?

 

Før dette semesteret vurderte jeg det bare sånn løst og valgte å bli dagtidstudent, men jeg ser nå at jeg må belage meg på å jobbe minst 50% etter jul og kanskje også mer. Slik timeplanen er lagt opp i år, så hadde det vært svært vanskelig å kombinere med en jobb. Dessuten føler jeg egentlig at utbytte av forelesning har vært ganske lite, foruten et par flinke vikarer vi har hatt.

 

Så derfor regner jeg med at det uansett blir nettstudier. Personlig jobber jeg som regel alene uansett og trives med det, så jeg ser egentlig ikke så mørkt på det, men hadde vært kult om noen hadde noen erfaringer å dele. :)

 

En annen ting jeg lurer på er om det vil ha noen betydning at jeg er nettstudent kontra dagtidstudent i forhold til arbeidsmarkedet? Eksamen er jo den samme, men det veier kanskje litt tyngre å ha vært dagtidsstudent? Eller?

 

Takk for svar. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Får du gode resultater spiller det neppe noen stor rolle om du er nettstudent eller dagstudent. Ulempen er selvfølgelig det sosiale du går glipp av, nettverksbygging etc. Ettersom grunnen til at du velger nettstudier er jobb, vil jeg tro en potensiell arbeidsgiver vil se veldig positivt på det. Forutsatt at du oppnår gode faglige resultater. Da viser du at du kan balansere både et tungt studie og jobb. Som du selv sier, så har man de samme fagene og de samme eksamenene, så den faglige tyngden skal strengt tatt være den samme.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...