Gå til innhold

Er det bare jeg som sympatiserer med den voldsdømte?


Anbefalte innlegg

http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=10127722

 

Ett jævla år i fengsel for å klappe til en over et halvt tonn tung hest? For ikke å snakke om de jævla statsstøtta dyreplagerne som presser dyr og mennesker inn i konflikt på denne måten, som ikke bare utsetter hesten og publikum for fare, men i tillegg kaster seg over en full mann på en uforsvarlig måte, som forsvarer seg selv mot en middelaldertaktikk for å kue folket.

 

De ekte dyreplagerne får i feminismens ånd holde på som de vil da de kombinerer favorittøvelsene til vestlige kvinner - å denge løs på ustelte menn samt å ri hest midt i arbeidstiden.

 

Når faen skal samfunnet vokne opp fra denne oversensitive transen det har for samtlige organismer som mangler penis eller en hjerne, eller begge deler? For jeg har uprovosert blitt slått til blods på byen før, uten at politiet gjorde annet enn å prøve å dra meg med sammen med voldsmannen på glattcelle , mens en full mann som slår en hest får ett jævla år? Er det virkelig noen som kan påstå at det ikke legges opp til å ta knekken på menn i dette samfunnet, og at mann mot mann belønnes med bot og refs til begge, mens nåde ta den mannen som trør alle andre enn hans uønskede likemenn på tærne. Vel jeg spør igjen, er jeg den eneste som syns dette er helt blåst?

Endret av Kalkunkrøll
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

Man burde ikke bruke hester mot fotballaper - det blir rått parti ..

 

Jeg foreslår heller at de hisser opp en ekte fjellgorilla, slipper den løs, og lar den ta seg av apekattene sine

Lenke til kommentar

Det hadde vært en urimelig straff hvis scenario var at man ble løpt ned av hester og kanskje slo rundt seg som ren refleksbevegelse, men her derimot, er det helt åpenbart at fyr'n avmålt og beregnende står stille å venter på sjansen til å slå et planlagt knyttneveslag. Da er du en drittsekk

 

Han slår dessuten rett på mulen, det mest ømtålige og plagsomme stedet mht. skader

 

Det var helt unødvendig, og sånn sett fortjener det streng straff

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Etter å ha sett videoen, hvordan i huleste kan du omtale dette som selvforsvar? At han blir lagt i bakken etterpå er bare å forvente. Nei, jeg ser ingen grunn til at britene skal ta fotballpøblene med silkehansker.

 

Jeg støtter definitivt "feminismens kamp" mot hooligans. Det er synd at endel menn kun knytter sin maskulinitet opp mot å gå med skjerf foran ansiktet og denge løs på hverandre. Men ja, samfunnet er i mot dere.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Det var til pass for den jævla idioten. Hadde det vært opp til meg hadde han fått 2 år, og livsvarig utestengelse av alle fotballkamper. Denne idioten er ikke annet enn en pøbel som bare er ute etter å lage bråk. Man slår ikke uten videre til en hest bare for å gjøre det. Og hvorfor skulle ikke politiet kaste seg over ham? Mente du at de bare skal klappe ham vennlig på skulderen og si: "Dette må du ikke gjøre mer, kompis".

Endret av Maximalyd
  • Liker 7
Lenke til kommentar

En politihund kan være dyr (haha) å trene opp (avhengig av hva den skal trenes til). Det blir litt som å sparke til en krystallvase til en halv million.

 

Ikke at jeg tar stilling, men dette kan være noe av det de tar hensyn til ved straffeutmålingen.

 

Hester kan få panikk, ved å slå til hesten setter mannen andre mennesker i fare. Dette er også noe å tenke på.

 

Ja, samfunnet diskriminerer og hetser menn innimellom (Erna Solberg: Jeg er ikke tilhenger av alt testosteron-greier som er rundt prestisje). WTF?!??!?!?!! Om Jens Stoltenberg hadde angrepet østrogen-greiene hadde det blitt ramaskrik. Men det å få en straff fordi man har utøvd vold, det er ikke å bli diskriminert. Det er loven, og det er bare rett og rimelig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Etter å ha sett videoen, hvordan i huleste kan du omtale dette som selvforsvar? At han blir lagt i bakken etterpå er bare å forvente. Nei, jeg ser ingen grunn til at britene skal ta fotballpøblene med silkehansker.

 

Jeg støtter definitivt "feminismens kamp" mot hooligans. Det er synd at endel menn kun knytter sin maskulinitet opp mot å gå med skjerf foran ansiktet og denge løs på hverandre. Men ja, samfunnet er i mot dere.

 

Mot Dere? Jeg er på ingen måte en hooligan selv, men her er det politiet som tyranniserer, ikke hooliganen.

 

Det er en full mann som ikke vet hva han driver med, og en hest kommer løpende i hans retning. Selvfølgelig er det selvforsvar, og den som skaper denne stuasjonen er han og de andre tullingene som syns det er berettiget å presse dyr inn i konflikter mot store grupper. Det kan virkelig gå galt, og de som støtter dette kan på ingen måte kalle seg en dyrevenn, selv hvor patetiske, fanatiske og urimelige mange av dem vanligvis er.

 

 

Kansje trådstarter kunne tatt med at det var en politihest, i arbeid, i England. Kan ikke engelsk lovgiving, men går ut for at han er dømt for vold mot politiet (politihest), og ikke vold mot hest. Bare for å nyansere litt.

 

HAHA, politihest i arbeid? Det er en hest, et politivåpen dressert for å uskadeliggjøre andre. Hadde det liksom vært bedre om han gikk og slo til en tilfeldig sivil hest ridd av en liten småjente da? Da er det jo ikke "vold mot politiet i arbeid". Det er et over 600 kg tungt dyr, og et slag som ikke ville sendt et menneske i bakken en gang, med de mykefettlabbene der, og han får ett år? Mannsfiendtlige, dyrevennlige, kvinneslikkende feministdiktatur lever vi i, der lovene baserer seg på hva som skaper sterkest hjertestikk hos den mest emosjonelle delen av befolkningen. Hadde han slått en mann sånn hadde man snakket om portforbud mot menn generelt og mer belærende og påprakkende samtale med guttebarn i barnehagealder om hvilke voldsmenn de kommer til å bli om de ikke leser homoeventr og leker med dukker.

Endret av Kalkunkrøll
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Det er en full mann som ikke vet hva han driver med.

Da burde han kanskje begrense drikkinga si på en offentlig plass om det skal bli brukt som unnskyldning for ugjerningen?

 

Og en hest kommer løpende i hans retning. Selvfølgelig er det selvforsvar, og den som skaper denne stuasjonen er han og de andre tullingene som syns det er berettiget å presse dyr inn i konflikter mot store grupper.

 

Løpende er vel kanskje å ta i? Men jeg skjønner jo at du prøver å forsvare den idioten. Om du ser etter, begynner han å løfte handa LENGE før han "føler seg angrepet". Dette er med fullt overlegg. Slike folk burde ikke gå løse.

 

 

Det er et over 600 kg tungt dyr, og et slag som ikke ville sendt et menneske i bakken en gang.

 

Like forbanna er det smertefullt for hesten.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Snip

 

Skal gjerne gjenta om det var vanskelig å forstå: Det var politihest i arbeid, og det var i England. Det var ikke en dølahest på en blomstereng utenfor Røros. I Norge har vi en annen historie og lovgiving enn i England. Sånt burde være med i førsteposten.

 

Forøvrig virker det som at hesten blir tyngre utover i diskusjonen :hmm:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Han bruker vold mot politiet. Selvfølgelig blir han straffet.

 

At du klarer å dra inn det patetiske feministhatet ditt i en slik diskusjon er for øvrig helt hysterisk.

 

PÅ hvilken måte er det hysterisk? Det er kun kvinner og feminister som kan slippe unna med dyreplageri.

 

Det er ikke menn som har fått det for seg at det er ok å avle innekatter for sitt eget egoistiske nærhetsbehov, og det er ikke rasjonelle og logiske resonnementer som taler for at det er ok å presse dyr inn i en folkemengde, men samtidig straffe de som forsvarer seg mot elendigheten som om de har drevet med bevist, grov mishandling og legemsbeskadigelse av et forsvarsløst dyr.

 

Jeg har ikke sagt noe om at det ikke bør være straffbart, jeg har påpekt de urimelige strafferammene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...