Gå til innhold

Halo-->radeon kort-->til helvede?


Anbefalte innlegg

jaja så fikk eg fingrene i halo på pc, uten de store forventninger. Og går det an å ha så rett? ny installerte drivere, spillet hakker som bare det..er dette en universal bug elle no?? har hørt at spillet ikkje funker skikelig med ATi kort, jaja ATi spillere går ikkje glipp av no stort for å si d sånn. men ville gjeren ha psilt spillet multiplayer vettu :) jaja dritt

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du vil egnetlig ikke spille multi på halo... er ikke noe bra..

De har jo desverre fjernet coop mode vettu.

 

Og sånne fragmatcher suger hardt.

Hvis du er inni et kjøretøy og bli beskutt så tar ikke kjøretøyet skade, neida, du gjør det, og det er ingen armor fordeler om du kjører i tanks er light buggy shitt. Og hvis du går ut av kjøretøyet kan du bruke det som sjold, men hopper du inni, så dauer du. Noe latterlig.

 

Blast zone på diverse våpen tar man ikke skade av, du må treffe direct hit. Selv om du kanskje skyter på en bil som flyger opp i luften og tar 30 spinner så tar den ikke skade, neida! Sheesh...

 

Ellers er det jo et morro spill...

Lenke til kommentar

Det flyter greit på mitt system med Radeon 9700 pro. Alt av detaljer er på. Uansett ble jeg veldig skuffet over dette spillet. Fysikken er jo rett og slett snål og dårlig. Jevne presise musebevegelser er mye vanskeligere i dette spillet enn andre spill. Synes det ser ut som en litt for billig konvertering etter å ha spilt det første oppdraget.

Lenke til kommentar
Jevne presise musebevegelser er mye vanskeligere i dette spillet enn andre spill...

 

Prøv å still ned på grafikken så får du mer presise bevegelser. Selv så har jeg en Intel 2,53GHz og GF4 TI4400. Kjører spillet med reduserte detaljer og 800x600, men synes fortsatt at det ser bra ut. Håper bare at de kommer med en co-op patch snart.

Lenke til kommentar

Hmm ja ytelsen til dette spillet er rett og slett helt uholdbar... greit at det er noen fine bumpmap effekter men det får være grenser. Spiller på 1024*768 med 16x AF (AA funker ikke) og dette holder seg 40-50+ fps... men på de store stygge mp banene har det noen steder vært helt nede i 20fps! Gearbox bør skjerpe seg kraftig å få ut en skikkelig patch. Selv synes jeg dette spillet er hyped opp et par hakk for mye, er jo helt grei underholdning men det er jo ikke noe spess.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...