Gå til innhold

Quad - bærbar


Vectrex

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den Quad-maskina kjører P4 i kombinasjon med SDRAM (133), noe som ikke akkurat er kjent som noen god kombinasjon. Kanskje like godt å vente til den kommer med DDR-ram.

 

Ellers har jeg lest en test av den maskina (solgt under annet navn) i et engelsk blad (husker ikke hva det heter) der det stod at maskinen fungerte rimelig godt (dog med dårlig batterilevetid).

 

[ Denne Melding var redigert av: kingkong på 2002-02-16 00:08 ]

Lenke til kommentar

Noen bemerkninger:

P4 har ikke kommet i mobilversjon ennå, så dette dreier seg om desktop-prosessorer, og disse har nok ingen spesielle funksjoner for strømsparing, men de har vel et slags vern mot overoppheting.

 

Nederst på bestillingssiden vises det detaljer om varen som er merket i skjemaet. For alle prosessorene utenom 2.2GHz-versjonen angis en cache på 256kb, hvilket tilsier at dette dreier seg om 0.18 microns Willamette-prosessorer. Skulle en velge en prosessor på 2.0GHz vil den avgi over 70W ved maks belastning!

 

Kan ikke tenke meg annet enn at denne maskinen vil ha en kraftig vifte som står på tilnærmet kontinuerlig. Og dessuten: Er ytelsen til en 1.6GHz P4 særlig bedre enn 1.2GHz pIII Tualatin?

 

Men det er jo fint at maskinen kan kjøpes uten programvare.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...