Cappoile Skrevet 17. oktober 2013 Del Skrevet 17. oktober 2013 Bruker freia å ha gelatin i sjokoladen sin? Hvis ikke, hvilke sjokolader har det? Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1544777-freia-melkesjokoalde/
Korporal Kranium Skrevet 17. oktober 2013 Del Skrevet 17. oktober 2013 Står ikke det her på pakningen? kan alltids spørre de: http://www.freia.no/sjokolade/freia-melkesjokolade/freia-melkesjokolade-product-detail/673?cid=1087&pid=1831 Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1544777-freia-melkesjokoalde/#findComment-21038662
Cappoile Skrevet 17. oktober 2013 Forfatter Del Skrevet 17. oktober 2013 Har ikke sjokoladen, bare noe jeg ville vite. Vil helst ha svar right away. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1544777-freia-melkesjokoalde/#findComment-21038688
ahpadt Skrevet 17. oktober 2013 Del Skrevet 17. oktober 2013 (endret) Gelatin i sjokolade? Nei. Bare om de har f.eks fruktfyll. Endret 17. oktober 2013 av ahpadt Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1544777-freia-melkesjokoalde/#findComment-21038721
Korporal Kranium Skrevet 17. oktober 2013 Del Skrevet 17. oktober 2013 http://www.klikk.no/helse/dinkost/tester/article652822.ece Da googler du enkelt og greit "Freia melkesjokolade innhold" så får du opp mye svar. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1544777-freia-melkesjokoalde/#findComment-21038734
the_last_nick_left Skrevet 18. oktober 2013 Del Skrevet 18. oktober 2013 Gelatin i sjokolade? Nei. Bare om de har f.eks fruktfyll. Pirk, men det er da vanlig å bruke agar agar i fyllet heller enn gelatin? Da slipper du at den flytende sjokoladen smelter fyllet. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1544777-freia-melkesjokoalde/#findComment-21039637
ahpadt Skrevet 18. oktober 2013 Del Skrevet 18. oktober 2013 (endret) Pirk, men det er da vanlig å bruke agar agar i fyllet heller enn gelatin? Da slipper du at den flytende sjokoladen smelter fyllet. Hva de nøyaktig bruker vet jeg ikke. Det eneste jeg pleier å lese etter på ingredienslisten er ting jeg er allergisk for, ikke hva de brukte for å stivne fruktfyllet. Er som oftest mer interessert i å spise sjokoladen enn å lese alt på emballasjen. Endret 18. oktober 2013 av ahpadt Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1544777-freia-melkesjokoalde/#findComment-21039663
BirgerCaC Skrevet 18. oktober 2013 Del Skrevet 18. oktober 2013 Tror ikke at noen pleier å ha gelantin i sjokoladen sin. Det er vell mere fruktfyll ogv som er dud før her nevnte- Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1544777-freia-melkesjokoalde/#findComment-21041006
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå