Gå til innhold

Freia melkesjokoalde


Cappoile

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pirk, men det er da vanlig å bruke agar agar i fyllet heller enn gelatin? Da slipper du at den flytende sjokoladen smelter fyllet.

 

Hva de nøyaktig bruker vet jeg ikke. Det eneste jeg pleier å lese etter på ingredienslisten er ting jeg er allergisk for, ikke hva de brukte for å stivne fruktfyllet.

 

Er som oftest mer interessert i å spise sjokoladen enn å lese alt på emballasjen. ;)

Endret av ahpadt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...