SjokoladeIda Skrevet 1. oktober 2013 Del Skrevet 1. oktober 2013 Hei. Jeg vil bare spørre om dere noen gang har sett, eller selv pleier å påføre litt majones på deres leverposteiskive? (evt på makrell i tomat-skiven)? Jeg spør nå ikke om dere liker det, men om dere har observert det. Er det vanlig? STOR KLEM FRA MAJOIDA Lenke til kommentar
Superslask Skrevet 1. oktober 2013 Del Skrevet 1. oktober 2013 I militæret hadde vi majones på alt slags pålegg. Eneste unntaket var vel Nugatti. I Danmark får man makrell-i-tomat-i-majones, hvor majonesen er et eget separat lag under makrellen i samme beholder. Lenke til kommentar
Dr. Brodsky Skrevet 1. oktober 2013 Del Skrevet 1. oktober 2013 Jeg har observert begge deler, men aldri spist det selv. Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 1. oktober 2013 Del Skrevet 1. oktober 2013 Det var normalen den tida eg åt leverpostei. Det varierer sikkert med kvar i landet du er, men for min del er det heilt normalt. Lenke til kommentar
Muffinss Skrevet 1. oktober 2013 Del Skrevet 1. oktober 2013 Helt normalt for min del. Pleier å spise leverpostei med majones selv. Smaker meget bra. Lenke til kommentar
Dukien Skrevet 1. oktober 2013 Del Skrevet 1. oktober 2013 Smaker himmelsk! Barnedommen min besto av brødskiver med leverpostei, agurk/tomat + majones. <3 Lenke til kommentar
Dr. Brodsky Skrevet 1. oktober 2013 Del Skrevet 1. oktober 2013 Slik var min barndom: ...og dette er jo selvfølgelig den eneste måten skive med leverpostei skal nytes på. Lenke til kommentar
donJonazo Skrevet 1. oktober 2013 Del Skrevet 1. oktober 2013 Spiste dette en del når jeg var mindre. Var jo knallers! Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 1. oktober 2013 Del Skrevet 1. oktober 2013 (endret) Dette er nyheter for meg, i hvert fall. Det høres forferdelig ekkelt ut, men så er jeg ikke noe glad i majones i utgangspunktet. Endret 1. oktober 2013 av Skurupu Lenke til kommentar
Quote Skrevet 1. oktober 2013 Del Skrevet 1. oktober 2013 Ikke normalt for min del. Kaviar og majones, derimot. Lenke til kommentar
Gulrotsaft Skrevet 1. oktober 2013 Del Skrevet 1. oktober 2013 Helt normalt.Liker forøvrig agurk og gastromat på leverposteien. Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 1. oktober 2013 Del Skrevet 1. oktober 2013 Rødbete eksisterer fortsatt på min skive med leverpostei Lenke til kommentar
Pliscin Skrevet 25. oktober 2013 Del Skrevet 25. oktober 2013 Grov brødskive med leverpostei, skivet tomat, majones og med basilikum på toppen. Det er ei kongelig skive for meg. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå