Gå til innhold

Oktoberfest 2013 - akelajenta - 50mm f/1.4


Anbefalte innlegg

Pingle.

 

Jeg er helt ny her og dette er min første utfordring! Spennende!

 

Jeg har et Nikon D3100 og skal bruke objektiv Nikkor 50mm f/1.4

 

Trenger å utfordre meg selv på å lære meg hvordan de forskjellige innstillinger på kameraet virker, og hva de utgjør i et bilde. Som sagt, helt nybegynner og veldig, veldig uvitende foreløpig :-)

Endret av akelajenta
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+3124

Da har jeg skrevet litt mer. Var det det du mente? :-) Veldig glad for tips om sånn som dette, da jeg er helt ny her inne! :-)

 

Jeppsipepsi! Det er alltid greit å vite hvilket utstyr man har tenkt å bruke, så hva tankene er for din fest! :)

 

Ooooooooooooog.. velkommen til oss!! :thumbup:

Endret av Slettet+3124
Typo
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Flott hundeportrett. Det er noe feil med linken - får ikke åpnet stor utgave.

Takk! Jeg ser det er noe feil, men vet ikke helt hvordan jeg skal rette det opp. Må innrømme at jeg har fått hjelp til å legge det ut her, er helt ny med dette. Sakl prøve å få det rettet opp. Takk for tilbakemeldingen! :-)

Lenke til kommentar

Vakker hund, ser ut som du har truffet bra med fokuset! Tror jeg ville kuttet vekk bålpannen (?) til venstre, syns ikke den gjør noe spesielt for bildet, dessuten ville hunden kommet ennå mer "i det gyldne snitt".

 

Ellers håper jeg du får en trivelig oktober her inne :)

Takk for tilbakemeldingen! Enig i at bålpannen ikke bør være der. Veldig fint å få andre til å se på det også og få konstruktive tilbakemeldinger. Trenger det som nybegynner hvertfall! Takk! :-)

Lenke til kommentar

Fint hundeprortrett: Fokuset sitter riktig, og bakgrunnen er bra diffus. Jeg vet at det kan være vanskelig, men i dyreportretter er det ofte en fordel at dyrene ser mot kamera ;)

Takk for tilbakemeldingen! Rart du nevner det med det at hun burde se mot kamera. Jeg tok også et bilde som jeg synes var fint hvor hun faktisk så mot kamera. Men så tenkte jeg at det var sikkert bedre med dette hvor hun så "utenfor" kamera. Flott med en sånn tilbakemelding! Tusen takk!

Lenke til kommentar

Pene farger i det siste syns jeg. Hunden.. om du hadde tatt av halsbåndet og hatt renere bakgrunn kunne det blitt veldig pent. Positivt at du er nede på hundens nivå, og veldig bra at fokus sitter på øynene.

Takk for tilbakemeldingen! Jeg planla ikke å ta bilde av hunden, det var liksom et øyeblikksfoto! Ellers så er jeg veldig enig med deg! Det er sååå gøy å få konstruktive tilbakemeldinger!

Lenke til kommentar

En molefonken hund. Kanskje litt lei av den "hersens" fotografen, hva vet jeg. Men det er bra at du har fanget et uttrykk, det blir mindre stivt som portrett da.

 

Råtten grein og visne planter. Utrolig hva man kan finne som egner seg på et bilde. For det gjør det jo, med årstidens farger og det hele.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...