Gå til innhold

Robinsonekspedisjonen 2013! (Med Paradise Deltakere!)


Anbefalte innlegg

Gjest Bruker-292501

Helt enig med Mad Esc. Jeg håper han crocodile dunde fyren vinner hele greia, heide på han og ingvild men siden hun er ute har jeg ba

 

Edit: Fin episode dette her, ble ikke noe overrasket av det som skjedde på slutten, så det komme på langt sikt. Nå heier jeg på hans olav og håper han vinner hele greia:) syns han bjørn tore vart bedre etter han roet seg ned

re han igjen å heie på

Endret av Bruker-292501
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gøy hvordan de to Paradisegutta fortsatt klarer å bite seg fast der. :p Syns det var helt greit at David måtte gå i stedet for Stian. Det viktigste var å få splittet opp David&Alita-paret, da et par oftest er med på å gjøre ting litt mindre spennende når det blir færre deltakere igjen (som vi så når de satt bare 4 der og skulle stemme). Nå blir det mer åpent fremover.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Da var finalen over. Bjørn Tore fikk seieren mens Carl noe uventet kom helt opp på 2. plass. Av de to unnet jeg Carl seieren fordi han hadde såpass dårligere forutsetninger og overrasket sikkert de fleste ved å komme så langt.

 

Det var, som vanlig, tydelig at Carl ikke har artikkuleringen sin helt på plass. Jeg måtte flire da han sa at han var "motivert til å knuse de andre ned i støvlene" og at Grete ble stemt ut fordi hun var "den skarpeste kniven i skuffen".

Lenke til kommentar

Må si meg godt fornøyd med de to som satt i finalen, uansett hvem det hadde blitt så var det gøy bare det at en "utfordrer" vant, i stedet for en som har vært med på Robinson før. Det var jo litt det gjennomgående temaet hele sesongen, og dermed var det kult at det ble sånn.

 

Må innrømme jeg tidligere ikke hadde sett for meg noen av de to i finalen. Bjørn Tore var jeg sikker på var ferdig etter at han overhøvla samtlige på øyrådet når alliansen hans ble ødelagt, og Carl på sin side var jo undervurdert fra dag 1.

 

Men fullt fortjent seier til BT, akkurat som når han vant Farmen har han vist at han har et "vinnerhode", noe som er veldig viktig for å komme langt i sånne konkurranser.

Lenke til kommentar

Jeg forstod aldri hvorfor folk mente at "veteranene" skulle ha en fordel av å være "veteraner". Jeg kommer ikke på noen situasjoner der tidligere erfaringer fra Robinson var til veldig hjelp. Det er klart at de første dagene er enklere om man har vært igjennom dette før, men de første dagene er jo svært lite viktig i forhold til å vinne hele greia.

 

Det at Karl kom til finalen er jo rett og slett styrt av TV3, når den siste konkurransen er 99% fysikk. Det var jo aldri noen tvil om hvem som kom til å vinne den siste finaleplassen.

Lenke til kommentar

Når ble puslespill, og trappelegging som skulle pusles sammen, samt lage et tårn fysikk? Er vel mer psykisk.

Trappen er veldig mye fysikk ettersom man må løpe opp og ned trinnene mange ganger.

Bygge tårn etter så mye fysisk aktivitet handler mest om å kjapt roe ned pulsen, som igjen er en fordel for de med god fysikk.

Puslespillet var logikk.

Den siste med nøklene, handlet mest om fysikk ettersom man her stort sett måtte gjette og fint kunne løpe tilbake om det var feil. Maks uflaks hadde det blitt 4 turer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...