Gå til innhold

Den store tråden om Windows på Tablets


*F*

Anbefalte innlegg

Hei.

Da er tiden endelig blitt inne til at man kan kjøre fullverdige os og ikke bare mobiltelefon os på tablets.

 

Jeg som mange flere på forumet har gått til innkjøp av Acer w510/w511 på tilbud.

 

Windows på tablet medrører mange åpninger, først og fremst at du kan gjøre "alt du vil", man slipper å ikke kunne gjøre ditt og datt fordi den ikke er "rootet" som i androide og ios verden blandt annet.

Desutten kan man fjerne koble til det man vil av tastatur, mus, harddisker, dac-er, webkameraer osvosvosv, for drivere til windows 8 er ikke vanskelig å finne sammenliknet med androide og ios (som gjerne ikke har usb uansett)

 

Men windows på tablets fører også med seg en del ulemper.

Metro grensesnittet har svært begrensed tilgang på apps, så man må uansett lure seg inn på dekstop enten man vil eller ei, og her er ikke touch implementert i like stor grad.

 

 

Jeg har i den forbindelse et par spørsmål, og siden jeg tror skikkelig os på tablets blir større i fremtiden tror jeg likegodt vi lager en slik tråd.

 

spm1: noen som vet om noen greie måter og få et greit tastatur for spill osv?. om man skal kjøre f.eks nes amulatorer, eller spille elastomania må man ha et tastatur da disse spillene er laget for tastatur.

 

spm2: noen som vet om det er mulig å få slik login på windows?

Android-Pattern-Lock.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Å kunne ha et OS med en UI for nettbrett og andre touch-enheter samt det gode gamle skrivebordet på samme enhet er genialt. Jeg har vurdert et windows 8 nettbrett, men det har aldri blitt noe av det. Dårlige specs eller høy pris er hovedgrunnen. Men jeg må nok vurdere igjen når nye Surface kommer ut om den ikke blir for dyr.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...