LuffernJR Skrevet 14. september 2013 Del Skrevet 14. september 2013 Hei. Tenker å kjøpe meg dehydrator til og tørke kjøtt. Har sett på forskjellige forumer men finner ikke noe om anbefalinger av typer kjøtt å bruke. Har ikke tilgang på rein, elg O.L Så det må være kjøtt fra butikken. Noen som har tips om hvordan kjøtt som er best og bruke? Lenke til kommentar
Dr. Brodsky Skrevet 14. september 2013 Del Skrevet 14. september 2013 Jerky should be made of lean meat because beef fat quickly turns rancid at room temperature. Flank steak is ideal, but any lean cut of red meat will do, including venison or lamb. We prefer thick jerky, but if you are using a tougher cut, such as a flatiron steak, cut the strips as thinly as possible. Hentet fra Modernist Cuisine Lenke til kommentar
vidor Skrevet 14. september 2013 Del Skrevet 14. september 2013 Mikroorganismene i kjøtt er ikke noe du ønsker å framavle og spise, så skal du lage dette bør du sette deg godt inn i trygge produksjonmetoder for å minimere problemet. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå